Om oss

Om Byggkatalogen

Om Byggkatalogen
Byggkatalogen – produkter från över 5.000 företag
Med Byggkatalogen får du snabbt och effektivt information om vilka byggprodukter som är mest lämpliga för ditt projekt. Byggkatalogen är Sveriges mest använda informationstjänst för aktuell och strukturerad information om byggprodukter, med över 5.000 leverantörer på ett och samma ställe.

I Byggkatalogen får du en tydlig överblick över vad som erbjuds på marknaden och möjlighet att jämföra olika byggprodukter med varandra. Bilder, miljödata, egenskaper och andra detaljer presenteras tydligt för att underlätta ditt val. Produktinformation som presenteras är bearbetad av vår redaktion. Produkter är sökbara både genom fritextsök, kategorinavigering och på BSAB-kategori.

Vår nyhetsbevakning håller dig uppdaterad
Byggkatalogens nyhetsbevakning presenterar nyheter om produkter, material och teknik för Byggsverige. Du kan ta del av nyheterna dagligen på Byggkatalogens webbtjänst eller genom att kostnadsfritt prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Byggfakta – områdesspecifikt kunskapsmaterial
Byggfakta syftar till att vägleda i valet av material och teknisk lösning. Informationen i kunskapsmaterialet består av bl a produkt- och materialbeskrivande information, egenskaper, viktiga miljöaspekter, viss kravställning enligt t ex BBR, litteraturtips och produktexempel.