Vi genomför en uppdatering av Byggkatalogen där vi integrerar företag från den tidigare fristående tjänsten Företagssök. Vi hoppas att arbetet ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Ytterdörr med siffran som fönster

Nyheter

Ytterdörr med siffran som fönster

Swedoor JW:s designlösning för ytterdörr, här med över- och sidofönster
Character Identity är en ny personifierad entrédörr där husnumret kan erhållas som glasparti, vilket definitivt sätter en tydlig designprägel på huset.

SWEDOOR JW har skapat en dörr där det finns möjligheten att sätta sin högst personliga prägel på husentrén. Med husnumret på en specialbeställd designytterdörr, där siffran eller siffrorna är i glas och samtidigt fungerar som ljusinsläpp, får man definitivt en unik ingång till sitt hem. 

Dörrmodellen Identity med sina dolda beslag kännetecknas av rena linjer med glasöppningarna i fokus. Siffrorna i Identity ger mycket ljusinsläpp men kan även kombineras med separata sido- och överljus runt dörren. Vill man få in ljus men inte insyn, går det att välja sandblästrat glas istället för klart. Standardfärgen är vit, men det finns åtta baskulörer och även möjlighet att specialbeställa en dörr i nästan vilken kulör som helst.

Dörrarna i serien har inga synliga lister eller infästningar. Den massiva träfiberkonstruktionen i kombination med noga utvalda material och finish i varje detalj ger dörren en gedigen känsla. Den är även försedd med silicontätning i dörrbladet för optimal tätning även vid sträng kyla och starkt lås för hög säkerhet. Swedoor erbjuder nyckelfria ellås, dörrbroms och olika varianter av dörrhandtag. 

SWEDOOR JW ingår i den internationella dörrkoncernen JELD-WEN.  Företaget är totalleverantör av dörrslösningar. Sortimentet omfattar allt från standardprodukter till kundanpassade speciallösningar. I Sverige bedrivs produktion i Forserum och Åstorp och produkterna marknadsförs under varumärket SWEDOOR JW.

Skriven av Malena Beijer

Ytterdörr med siffran som fönster
Ytterdörr med siffran som fönster

Nyheter

Toniton x Kakelspecialisten

2020-11-23
Kakel

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

2020-11-19
Tegel

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.

Belysning för Welands bänk Bonum

LED-belysning för bänken Bonum

Efter att ha sett en ökad efterfrågan på belysta produkter för utomhusbruk har Weland utökat sitt sortiment med en LED-belysning som är speciellt anpassad för bänken Bonum. Sedan tidigare erbjuder företaget även belysning som tillval för Sektionsräcken.