Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Vitlaserade parkettgolv för ljusa rum

Nyheter

Vitlaserade parkettgolv för ljusa rum

Vitlaserade parkettgolv för ljusa rum
Golvtillverkaren Gustaf Kähr lanserar tre nya parkettgolv av ask som är laserade i vitt.

       
 

Golvleverantören Kährs lanserar tre nya vitlaserade parkettgolv av ask.

Enligt golvtillverkaren Gustaf Kähr ökar efterfrågan på ek- och askgolv med olika infärgningar. Därför lanserar företaget tre nya vitlaserade lamellparketter under 2010.

En eller flera stavar

De nya golven består av askparketten Sandvig som är gjort med en stav per bräda. Parketten ska karaktäriseras av skiftningar mellan ljus ytved och en mörkare kärna. Skiftningar som nu dämpas något av lasyren. Ett annat askgolv som lanseras nu är tvåstavsparketten Falsterbo, som är vitlaserad och mattlackerad. Det finns även en trestavsparkett bland de nya golven. Det är askgolvet Mariehamn som består av brädor i ren sortering med vit infärgning och som lackerats.

Ljus produktserie

De nya produkterna kommer att ingå i produktserien Sand Collection, som tidigare innehåller ek- och askgolv i ljusa nyanser.

 

 

 

Nyheter

Sätt färg på takavvattningen

2020-12-04
Takavvattning

Lindab har sett en stor efterfrågan på takavvattning i olika kulörer, både bland arkitekter och privata bostadsägare och har nu därför lanserat möjligheten att få takavvattningssortimentet i valfri RAL-kulör.

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.