• Nyheter
  • Vitlaserade parkettgolv för ljusa rum

Nyheter

Vitlaserade parkettgolv för ljusa rum

Vitlaserade parkettgolv för ljusa rum
Golvtillverkaren Gustaf Kähr lanserar tre nya parkettgolv av ask som är laserade i vitt.

       
 

Golvleverantören Kährs lanserar tre nya vitlaserade parkettgolv av ask.

Enligt golvtillverkaren Gustaf Kähr ökar efterfrågan på ek- och askgolv med olika infärgningar. Därför lanserar företaget tre nya vitlaserade lamellparketter under 2010.

En eller flera stavar

De nya golven består av askparketten Sandvig som är gjort med en stav per bräda. Parketten ska karaktäriseras av skiftningar mellan ljus ytved och en mörkare kärna. Skiftningar som nu dämpas något av lasyren. Ett annat askgolv som lanseras nu är tvåstavsparketten Falsterbo, som är vitlaserad och mattlackerad. Det finns även en trestavsparkett bland de nya golven. Det är askgolvet Mariehamn som består av brädor i ren sortering med vit infärgning och som lackerats.

Ljus produktserie

De nya produkterna kommer att ingå i produktserien Sand Collection, som tidigare innehåller ek- och askgolv i ljusa nyanser.

 

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.