• Nyheter
  • Verktygslåda och sortimentslåda i ett

Nyheter

Verktygslåda och sortimentslåda i ett

.
Click & Connect från STANLEY är ett anpassningsbart förvaringssystem för elverktyg, handverktyg och tillbehör.

Systemet består av en djup verktygslåda och en sortimentslåda samt en 2-i-1 kombination.
Verktygslådan kan öppnas från båda sidor och locket kan då helt separeras. I locket på verktygslådan finns ytterligare fack, idealiska för små tillbehör som spik och borr.

Sortimentslådan har ett transparent plastlock som ger överblick över innehållet. Både verktygslådan och sortimentslådan har flyttbara avdelare som gör det möjligt att dela in förvaringsytan i många små fack eller i ett eller flera större.

Click & Connect är en flexibel lösning för den som vill ha ordning på sina verktyg och smådelar. Anslut enheterna snabbt och enkelt för att bygga ett komplett system eller använd dem som fristående enheter. Skapa, ändra, anpassa och bygg förvaring efter behov!

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.