• Nyheter
  • Verktygslåda och sortimentslåda i ett

Nyheter

Verktygslåda och sortimentslåda i ett

.
Click & Connect från STANLEY är ett anpassningsbart förvaringssystem för elverktyg, handverktyg och tillbehör.

Systemet består av en djup verktygslåda och en sortimentslåda samt en 2-i-1 kombination.
Verktygslådan kan öppnas från båda sidor och locket kan då helt separeras. I locket på verktygslådan finns ytterligare fack, idealiska för små tillbehör som spik och borr.

Sortimentslådan har ett transparent plastlock som ger överblick över innehållet. Både verktygslådan och sortimentslådan har flyttbara avdelare som gör det möjligt att dela in förvaringsytan i många små fack eller i ett eller flera större.

Click & Connect är en flexibel lösning för den som vill ha ordning på sina verktyg och smådelar. Anslut enheterna snabbt och enkelt för att bygga ett komplett system eller använd dem som fristående enheter. Skapa, ändra, anpassa och bygg förvaring efter behov!

 

 

Nyheter

Stadsmöbler som främjar skogsbruket

2022-06-10
Parkmöbler

Möbeltillverkaren Soma Design har tillsammans med Plockhugget och formgivaren Marie Oldfeldt utvecklat serien Soma Forest, stadsmöbler av trä som främjar svenskt skogsbruk utan kalhyggen. Ett initiativ till att förändra svenskt skogsbruk i en mer hållbar riktning.

Justerskruv som minskar materialspill

2022-06-08
Skruvar

Infästningsspecialisten fischer lanserar nu justeringsskruven FAFS med ett försänkt clips som lämnar träkonstruktionen så intakt att både byggmaterialet och skruven kan återanvändas efter demontering. Den förenklar även efterspänning och justering utan behov av klossar.

Betongelement av Agri™Betong presenteras av Göran Resare (Strängbetong), Bill Ögren (ByggVesta), Henrik Vinell (Strängbetong) Foto: David Krantz

Betong av spannmålsskal

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.