• Nyheter
  • Verktygslåda och sortimentslåda i ett

Nyheter

Verktygslåda och sortimentslåda i ett

.
Click & Connect från STANLEY är ett anpassningsbart förvaringssystem för elverktyg, handverktyg och tillbehör.

Systemet består av en djup verktygslåda och en sortimentslåda samt en 2-i-1 kombination.
Verktygslådan kan öppnas från båda sidor och locket kan då helt separeras. I locket på verktygslådan finns ytterligare fack, idealiska för små tillbehör som spik och borr.

Sortimentslådan har ett transparent plastlock som ger överblick över innehållet. Både verktygslådan och sortimentslådan har flyttbara avdelare som gör det möjligt att dela in förvaringsytan i många små fack eller i ett eller flera större.

Click & Connect är en flexibel lösning för den som vill ha ordning på sina verktyg och smådelar. Anslut enheterna snabbt och enkelt för att bygga ett komplett system eller använd dem som fristående enheter. Skapa, ändra, anpassa och bygg förvaring efter behov!

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Automatisk cykelpump utan el

Automatisk cykelpump utan el

Smekab Citylife har lanserat en ny automatisk cykelpump vid namn CANAIR. Cykelpumpen drivs av kvävgas och behöver därför ingen elanslutning vilket gör den mycket flexibel och lättplacerad vid exempelvis cykelparkeringar, resecentrum eller längs cykelvägar.