• Nyheter
  • Verktygslåda och sortimentslåda i ett

Nyheter

Verktygslåda och sortimentslåda i ett

.
Click & Connect från STANLEY är ett anpassningsbart förvaringssystem för elverktyg, handverktyg och tillbehör.

Systemet består av en djup verktygslåda och en sortimentslåda samt en 2-i-1 kombination.
Verktygslådan kan öppnas från båda sidor och locket kan då helt separeras. I locket på verktygslådan finns ytterligare fack, idealiska för små tillbehör som spik och borr.

Sortimentslådan har ett transparent plastlock som ger överblick över innehållet. Både verktygslådan och sortimentslådan har flyttbara avdelare som gör det möjligt att dela in förvaringsytan i många små fack eller i ett eller flera större.

Click & Connect är en flexibel lösning för den som vill ha ordning på sina verktyg och smådelar. Anslut enheterna snabbt och enkelt för att bygga ett komplett system eller använd dem som fristående enheter. Skapa, ändra, anpassa och bygg förvaring efter behov!

 

 

Nyheter

Multifunktionellt fogband för lufttäta fönsterfogar

2021-06-16
Fogband

illbrucks nya svällande fogband TP654 illmod Trio 1050 har en unik vågstruktur som ger en absolut lufttät kontakt mellan vägg och fönsterkarm. Fogbandet har även ljudisolerande egenskaper, är regnsäkert samtidigt som det variabla fuktighetsskiktet tillåter utsläpp av ånga.

Signaler på en vändning för lokalbyggandet

I NAVET Analytics månadsindikatorer, Marknadssignaler & Prognoser, kommer nu tidiga signaler på att det kan komma att ske en vändning i nyproduktionen av privata lokaler. Den kraftiga nedgången i konjunkturen i kombination med pandemins effekter i form av en ökad andel distansarbete och e-handel, har drabbat det privata lokalbyggandet hårt.

Guide 3304 ENVI™ - arbetshandskar av sockerbetor

Arbetshandskar av sockerbetor

Guide Gloves hållbarhetskoncept Environmental Initiative ENVI™ är i ständig utveckling och har nu tagit fram Guide 3304, en tunn, sömlös och Öko-Tex godkänd arbetshandske producerad av stärkelse från sockerbetor med liner av glukosfiber.

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Med Fann Regnvattentank kan fastighetsägare på ett enkelt sätt minska sin förbrukning av dricksvatten och bidra till en mer hållbar vattenanvändning. Via takavvattningen leds regnvattnet till den nedgrävda tanken och kan sedan nyttjas med en ansluten trädgårdsslang.