Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Vem orkar gå omkring med AMA i fickan? Alla!

Nyheter

Vem orkar gå omkring med AMA i fickan? Alla!

Vem orkar gå omkring med AMA i fickan? Alla!
2012-06-05
Nu kan du ladda ner AMA som app för iPhone från App Store!

 

 
 AMA som app i din iPhone 

Kolla upp vad som står i AMA när du sitter i möte eller är ute på bygget. Nå snabbt och effektivt de koder och det innehåll som du använder ofta.


• I appen når du enkelt och snabbt allt innehåll i de AMA webbtjänster du redan har licens för.


• Dina vanligaste texter, kapitel eller fackområden kan du favorisera och nå ännu snabbare.


• Ett bra sök hjälper dig att hitta det du letar efter.


• Du kan dessutom som vanligt se kodstrukturen för alla fackområden (även om du inte har licens).


Har du annan smartphone?

Du som inte har en iPhone kan faktiskt också få AMA i mobilen. Den versionen ger inte riktigt lika mycket funktionalitet som appen och är inte riktigt lika snygg, men den ger dig det grundläggande – AMA i mobilen. Surfa in på www.ama.byggtjanst.se med din telefon så kommer du automatiskt till den mobila versionen.

 

 

Nyheter

Utegym för stadsmiljöer

Smekab Citylife har utökat sin produktportfölj med City Art Gym, ett utegym med träningsredskap utformade som konstnärliga skulpturer. Utegymmet är speciellt anpassat för offentliga miljöer där ett vanligt utegym inte passar eller ryms, t ex i stadsmiljöer, torg, innergårdar eller skolgårdar.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Betongtakpanna

Betongtakpanna i nytt utförande

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.