• Nyheter
  • Vattentätt fördelarskåp av plast

Nyheter

Vattentätt fördelarskåp av plast

Vattentätt fördelarskåp av plast
Thermotech har lanserat ett vattentätt fördelarskåp av återvinningsbar plast. Skåpet har även läckageindikering.

         
 Thermotech Scandinavia AB har lanserat ett vattentätt fördelarskåp av de återvinningsbara plasterna ABS och PET-G.
Thermotechs nya fördelarskåp består av skåpsida, rörfixtur med läckageindikering, överstycke och täckskiva. De olika delarna ska enkelt kunna skjutas ihop till ett komplett skåp.
Själva skåpet är tillverkat av de återvinningsbara plasterna ABS och PET-G, som för övrigt är samma material som används i pet-flaskor.

Indikerar läckage

Vid monteringen placeras rörfixturen under golvvärmefördelaren och fixerar golvvärmerören i rätt läge. Skåpets konstruktion ska ge en helt vattentät installation med läckageindikering och låg vikt ska bidra till enkel montering.
Skåpet kan kombineras för montering av endast fördelaren, Thermotechs Integral eller fördelaren tillsammans med TMix M eller TMix S shunt.
En front med ram och lucka kan även användas fristående, utan inbyggnadsskåpet.

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.