Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Vattenburen radiator för runda rum

Nyheter

Vattenburen radiator för runda rum

Vattenburen radiator för runda rum
Purmo har tagit fram en vattenburen radiator för runda rum och utrymmen, som t ex burspråk och tornrum.

Den nyframtagna radiatorn heter Delta och gör det nu möjligt att på ett smidigt sätt utnyttja rummets form vid placeringen av radiatorn. Flexibiliteten ökar dessutom genom att Delta går att beställa i princip i vilka mått som helst, både när det gäller höjd och bredd. Dessutom går den att få i 72 olika kulörer. Radiatorn är uppbyggd av sektioner, där varje sektion är 50 mm. Den går att få både som konkav och konvex.

Svetsfogarna är nästan osynliga tack vare att Delta tillverkas med en speciell laserteknik som minskar risken för rost och leder till att vattengenomströmningen blir tyst och effektiv. Den minskade risken för korrosion ger radiatorn en längre livslängd. Radiatorn har 10 års garanti. En slitstark yta med öppen profil gör Delta lätt att hålla ren. Vid beställning gäller att väggens radie minst måste vara 1100 mm.
Purmos produkter säljs i Sverige av Rettig Sweden AB.

Skriven av Harald Holm

Installationsväggens minimiradie
Installationsväggens minimiradie
Konkav radiator
Konkav radiator
Konvex radiator
Konvex radiator

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.