Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Varsel- och servicebyxor för gravida

Nyheter

Varsel- och servicebyxor för gravida

Blåkläder Varsel- och servicebyxor för gravida
Blåkläder har utökat sitt sortiment med arbetsbyxor speciellt anpassade för gravida. Arbetsbyxorna finns i två olika modeller, en varselbyxa i varsegult med reflexer samt en servicebyxa i svart.

Gravidbyxorna har tagits fram i samarbete med testpiloter för att säkerställa att byxorna ska passa en kropp som förändras i takt med graviditeten.

Byxorna är tillverkade med en neutral design och finns i två olika modeller, en varselbyxa och en servicebyxa. Byxorna är, bland annat, utrustade med hällor i midjan för bälte, hällor i fickan som gör det möjligt att sätta på lösa spikfickor samt invändiga knäfickor för knäskydd.

Varselbyxan är tillverkad i 4-vägs stretch i varselgult med reflexer runt benen. Servicebyxan är i svart och tillverkad av 2-vägsstretch men med 4-vägsstretch på baksida, gren och knä.

Båda modellerna finns i fem storlekar, XS-XL och varje storlek har en förlängningsfunktion för att kunna passa även kvinnor med längre ben.

Varselbyxan är certifierad enligt EN ISO 20471 standard, Klass 2 skyddsplagg med hög synbarhet och servicebyxan enligt EN 14404:2004+A1:2010 med knäskydd 4057.

Skriven av Anna Göth

Blåkläder Varselbyxa för gravida
Blåkläder Varselbyxa för gravida
Servicebyxa för gravida
Servicebyxa för gravida

Nyheter

Utegym för stadsmiljöer

Smekab Citylife har utökat sin produktportfölj med City Art Gym, ett utegym med träningsredskap utformade som konstnärliga skulpturer. Utegymmet är speciellt anpassat för offentliga miljöer där ett vanligt utegym inte passar eller ryms, t ex i stadsmiljöer, torg, innergårdar eller skolgårdar.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Betongtakpanna

Betongtakpanna i nytt utförande

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.