• Nyheter
  • Varsel- och servicebyxor för gravida

Nyheter

Varsel- och servicebyxor för gravida

Blåkläder Varsel- och servicebyxor för gravida
Blåkläder har utökat sitt sortiment med arbetsbyxor speciellt anpassade för gravida. Arbetsbyxorna finns i två olika modeller, en varselbyxa i varsegult med reflexer samt en servicebyxa i svart.

Gravidbyxorna har tagits fram i samarbete med testpiloter för att säkerställa att byxorna ska passa en kropp som förändras i takt med graviditeten.

Byxorna är tillverkade med en neutral design och finns i två olika modeller, en varselbyxa och en servicebyxa. Byxorna är, bland annat, utrustade med hällor i midjan för bälte, hällor i fickan som gör det möjligt att sätta på lösa spikfickor samt invändiga knäfickor för knäskydd.

Varselbyxan är tillverkad i 4-vägs stretch i varselgult med reflexer runt benen. Servicebyxan är i svart och tillverkad av 2-vägsstretch men med 4-vägsstretch på baksida, gren och knä.

Båda modellerna finns i fem storlekar, XS-XL och varje storlek har en förlängningsfunktion för att kunna passa även kvinnor med längre ben.

Varselbyxan är certifierad enligt EN ISO 20471 standard, Klass 2 skyddsplagg med hög synbarhet och servicebyxan enligt EN 14404:2004+A1:2010 med knäskydd 4057.

Skriven av Anna Göth

Blåkläder Varselbyxa för gravida
Blåkläder Varselbyxa för gravida
Servicebyxa för gravida
Servicebyxa för gravida

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.