Nyheter

Värmare för mindre ytor

Värmare för mindre ytor
Från Thermotech kommer en värmare som fungerar som komplement när den befintliga värmekällan är avstängd för sommaren.

    
 

Thermotechs Värmare Mini 350H värmer utrymmen upp till 12 kvadratmeter när den befintliga värmekällan är avstängd för sommaren.

 

Enligt företaget är värmaren Mini 350H lämplig att använda för att få sommarvärme för ytor upp till 12 kvadratmeter. Värmaren kan antingen levereras färdigmonterad på Thermotechs shuntmodeller TMix S, TMix M eller Integral, eller monteras i efterhand.
Värmaren har inbyggd givare och övertemperatursäkring. Styrning sker via en termostat med extern givare som är monterad i värmaren.

Nyheter

Betong av spannmålsskal

2022-05-25
Torrbetong

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.