Nyheter

Värmare för mindre ytor

Värmare för mindre ytor
Från Thermotech kommer en värmare som fungerar som komplement när den befintliga värmekällan är avstängd för sommaren.

    
 

Thermotechs Värmare Mini 350H värmer utrymmen upp till 12 kvadratmeter när den befintliga värmekällan är avstängd för sommaren.

 

Enligt företaget är värmaren Mini 350H lämplig att använda för att få sommarvärme för ytor upp till 12 kvadratmeter. Värmaren kan antingen levereras färdigmonterad på Thermotechs shuntmodeller TMix S, TMix M eller Integral, eller monteras i efterhand.
Värmaren har inbyggd givare och övertemperatursäkring. Styrning sker via en termostat med extern givare som är monterad i värmaren.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.