Nyheter

Vandalsäker kortläsare

Vandalsäker kortläsare
2011-11-01
Tidomat har tagit fram en ny kortläsare med ett extra kraftigt hölje som ska stå emot skadegörelse.

           
 

Tidomat har tagit fram en ny beröringsfri kortläsare som ska stå emot skadegörelse med hjälp av ett extra kraftigt hölje av aluminium.

  

Den nya beröringsfria kortläsaren är utformad för att kunna placeras i utsatta miljöer. För att stå emot skadegörelse har kortläsarens elektronik gjutits in i ett skyddande aluminiumhölje.

Lysdioder visar läget
Kortläsaren kan exempelvis indikera öppen eller spärrad dörr med hjälp av lysdioder. För att ge ett säkrare system är den även utrustad med övervakad tvåvägskommunikation.

Kan anslutas till alla system
Kortläsaren läser beröringsfria kort med avläsningsteknikerna Mifare eller EM, och är i första hand utvecklad för företagets egna system. Men den har ett kommunikationsgränssnitt som även tillåter att den ansluts till andra system.

 

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.