Nyheter

Väggblock för snabb montering

Väggblock för snabb montering
Från Flex Systemväggar kommer färdigmonterade väggblock som ska ersätta platsbyggda gipsväggar.

 

 

 

 

 

Flex Blockvägg är ett patenterat väggelement som genom enklare

montering ska ersätta traditionella platsbyggda gipsväggar.

 

Flex Blockvägg är väggelement, av gipsskivor på träregelstomme, som levereras måttanpassade för det utrymme där de ska monteras. För att blocken ska kunna monteras snabbt är de tillverkade med spont för enkel limfogning.

Snabbare montering
Enligt Flex Systemväggar kan montering av väggar göras på en tredjedel av tiden jämfört med platsbyggda väggar. Andra fördelar ska vara att ingen spackelremsa behövs mellan blocken och att det blir mindre spill.
Montering mot tak och golv görs med vinkelbeslag av stål.

Valfri höjd på blocken
Blockens modulbredd är 900 millimeter med höjd enligt beställning.
Vertikala reglar är 40x70 och horisontella reglar 34x70 millimeter. Gipsskivorna är 13 millimeter tjocka och har rak kant.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.