• Nyheter
  • Väggarmatur med två ljusöppningar

Nyheter

Väggarmatur med två ljusöppningar

Väggarmatur med två ljusöppningar
Maxel Belysning AB lanserar en ny aluminiumarmatur för fasadbelysning i både privat och offentlig miljö.

       
 

Basel är en ny aluminiumarmatur med lysdioder som är avsedd för fasadbelysning. Här har armaturen två ljusöppningar men den finns även med en öppning.

  

Väggarmaturen Basel är tillverkad av aluminium och uppges ha en tålig konstruktion som ger en tillförlitlig belysning under lång tid. Armaturen finns i två olika utföranden, med en eller två ljusöppningar. Varje ljusöppning är bestyckad med tre lysdioder på 1,2 watt. Armaturen är även försedd med inbyggt driftdon.

Lång livslängd

Armaturens livslängd uppges till 50 000 timmar med minst 70 procent av ljusflödet kvar. Ljusstyrkan är 1 100 candela och ljuset har en spridningsvinkel på 24 grader. Armaturen ger färgtemperaturen 3 000 kelvin och kapslingsklassen är IP65.

 

 

Nyheter

Kraftfullt grepp med Carbonhand®

Personer som drabbas av nedsatt handfunktion får ofta svårt att fortsätta utföra sitt arbete på ett självständigt sätt efter en rehabilitering. Bioservo har därför utvecklat ett nytt hjälpmedel med den kraftförstärkande handsken Carbonhand®.

Murblock Bas ECO oisolerat lättklinkerblock med inbyggt biokol

Lättklinkerblock med inbyggd kolsänka

Finja Betong fortsätter att producera klimatpositiva byggprodukter i sin gröna Eco-linje. Nu senast lanserades det spårade lättklinkerblocket Murblock Bas ECO med en permanent CO₂-sänka* i form av biokol som varar hela produktens livstid.

Industrins husbyggande fortsätter minska

Industrins husbyggande fortsätter minska

Affärskonsulterna Navet tar varje kvartal fram en konjunkturrapport som visar läget och förväntningarna på bygg- och fastighetsmarknaden. Den senaste rapporten, som presenterades i december, visade en tydlig inbromsning när det gäller de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna.