• Nyheter
  • Väggarmatur med två ljusöppningar

Nyheter

Väggarmatur med två ljusöppningar

Väggarmatur med två ljusöppningar
Maxel Belysning AB lanserar en ny aluminiumarmatur för fasadbelysning i både privat och offentlig miljö.

       
 

Basel är en ny aluminiumarmatur med lysdioder som är avsedd för fasadbelysning. Här har armaturen två ljusöppningar men den finns även med en öppning.

  

Väggarmaturen Basel är tillverkad av aluminium och uppges ha en tålig konstruktion som ger en tillförlitlig belysning under lång tid. Armaturen finns i två olika utföranden, med en eller två ljusöppningar. Varje ljusöppning är bestyckad med tre lysdioder på 1,2 watt. Armaturen är även försedd med inbyggt driftdon.

Lång livslängd

Armaturens livslängd uppges till 50 000 timmar med minst 70 procent av ljusflödet kvar. Ljusstyrkan är 1 100 candela och ljuset har en spridningsvinkel på 24 grader. Armaturen ger färgtemperaturen 3 000 kelvin och kapslingsklassen är IP65.

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.