• Nyheter
  • Väggarmatur med två ljusöppningar

Nyheter

Väggarmatur med två ljusöppningar

Väggarmatur med två ljusöppningar
Maxel Belysning AB lanserar en ny aluminiumarmatur för fasadbelysning i både privat och offentlig miljö.

       
 

Basel är en ny aluminiumarmatur med lysdioder som är avsedd för fasadbelysning. Här har armaturen två ljusöppningar men den finns även med en öppning.

  

Väggarmaturen Basel är tillverkad av aluminium och uppges ha en tålig konstruktion som ger en tillförlitlig belysning under lång tid. Armaturen finns i två olika utföranden, med en eller två ljusöppningar. Varje ljusöppning är bestyckad med tre lysdioder på 1,2 watt. Armaturen är även försedd med inbyggt driftdon.

Lång livslängd

Armaturens livslängd uppges till 50 000 timmar med minst 70 procent av ljusflödet kvar. Ljusstyrkan är 1 100 candela och ljuset har en spridningsvinkel på 24 grader. Armaturen ger färgtemperaturen 3 000 kelvin och kapslingsklassen är IP65.

 

 

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.