Nyheter

Väggabsorbent för vårdlokaler

Väggabsorbent för vårdlokaler
Ecophons nya ljudabsorberande väggpanel Hygiene Performance Care Wall uppfyller sjukvårdens krav på hygien och skapar en lugnare och tystare miljö för personal och patienter i sjukhusmiljöer.

Hygiene Performance Care Wall väggabsorbenter är tillverkade av glasull och är särskilt utformade för användning i sjukhusmiljöer. De är enkla att rengöra och tål vanliga rengöringsmedel och desinfektionsmedel, även rengöring med väteperoxidånga.
Väggabsorbenterna är lågemitterande och resistenta mot mögel och bakterier. De uppfyller högsta ljudabsorptionsklass A och kombineras med fördel med ljudabsorberande undertak.

Den synliga ytan har ytskikt Akutex™ HS. Kanter är primade.

I systemet ingår Connect Thinline-profil. Bärprofilen är tillverkad av aluminium och finns i vitt eller två olika nyanser av grått.

Panelerna är återvinningsbara och innehåller upp till 70 % återvunnet glas.

Mått
Bredd: 1 200 mm.
Längd: 2 700 mm.
Tjocklek: 40 mm.

Skriven av Anna Göth

Hygiene Performance Care Wall väggabsorbent
Hygiene Performance Care Wall väggabsorbent
Hygiene Performance Care Wall med Connect Thinline-profil
Hygiene Performance Care Wall med Connect Thinline-profil

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsväggar

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.