Nyheter

Vädertåligt sms-larm

Vädertåligt sms-larm
Induo lanserar en vädertålig gsm-produkt för övervakning och fjärrstyrning via sms.

    
 

Esim 251 är en larmsändare och fjärrstyrningsenhet för sms-kommunikation som är inrymd i en vädertålig kapsling med klass IP66.

  

Övervaknings- och fjärrstyrningsenheten Esim 251 är avsedd att användas som larm- och fjärrstyrningsenhet i olika applikationer för driftövervakning och maskin-till-maskin-lösningar (m2m).

Enheten har kapslingsklass IP66 och kan därför placeras utomhus utan ytterligare väderskydd.

Inställningar ändras från mobil
Konfigurering görs via sms eller gprs. Det innebär att alla inställningar kan ändras på distans, från en dator eller från en mobiltelefon.

Enheten har fem larmingångar och en utgång som kan styra tillexempel belysning, värme, pumpar eller annan elektrisk utrustning. Ingångar kan även användas som pulsräknare och skicka ett sms när satt gränsvärde uppnås.

Sänder sms-larm
Varje ingång kan programmeras att skicka larm som sms eller genom att ringa upp och spela upp ett valfritt röstmeddelande. Alla händelser loggas och de senaste 1000 kan hämtas via usb eller genom fjärruppkoppling via gprs.

 

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.