Nyheter

Vädertåligt sms-larm

Vädertåligt sms-larm
Induo lanserar en vädertålig gsm-produkt för övervakning och fjärrstyrning via sms.

    
 

Esim 251 är en larmsändare och fjärrstyrningsenhet för sms-kommunikation som är inrymd i en vädertålig kapsling med klass IP66.

  

Övervaknings- och fjärrstyrningsenheten Esim 251 är avsedd att användas som larm- och fjärrstyrningsenhet i olika applikationer för driftövervakning och maskin-till-maskin-lösningar (m2m).

Enheten har kapslingsklass IP66 och kan därför placeras utomhus utan ytterligare väderskydd.

Inställningar ändras från mobil
Konfigurering görs via sms eller gprs. Det innebär att alla inställningar kan ändras på distans, från en dator eller från en mobiltelefon.

Enheten har fem larmingångar och en utgång som kan styra tillexempel belysning, värme, pumpar eller annan elektrisk utrustning. Ingångar kan även användas som pulsräknare och skicka ett sms när satt gränsvärde uppnås.

Sänder sms-larm
Varje ingång kan programmeras att skicka larm som sms eller genom att ringa upp och spela upp ett valfritt röstmeddelande. Alla händelser loggas och de senaste 1000 kan hämtas via usb eller genom fjärruppkoppling via gprs.

 

 

 

Nyheter

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.

Nordbyggs guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

Nordbyggs Guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

ECO-Betong från Swerock är vinnaren av Nordbyggs Guldmedalj 2020. Bakom priset står Nordbygg, tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst. I år valde juryn att uppmärksamma en anrik produkt i ständig utveckling med en framtida avgörande effekt: klimatförbättrad betong, symboliserad av ECO-Betong från Swerock.