Nyheter

Vädertåligt sms-larm

Vädertåligt sms-larm
Induo lanserar en vädertålig gsm-produkt för övervakning och fjärrstyrning via sms.

    
 

Esim 251 är en larmsändare och fjärrstyrningsenhet för sms-kommunikation som är inrymd i en vädertålig kapsling med klass IP66.

  

Övervaknings- och fjärrstyrningsenheten Esim 251 är avsedd att användas som larm- och fjärrstyrningsenhet i olika applikationer för driftövervakning och maskin-till-maskin-lösningar (m2m).

Enheten har kapslingsklass IP66 och kan därför placeras utomhus utan ytterligare väderskydd.

Inställningar ändras från mobil
Konfigurering görs via sms eller gprs. Det innebär att alla inställningar kan ändras på distans, från en dator eller från en mobiltelefon.

Enheten har fem larmingångar och en utgång som kan styra tillexempel belysning, värme, pumpar eller annan elektrisk utrustning. Ingångar kan även användas som pulsräknare och skicka ett sms när satt gränsvärde uppnås.

Sänder sms-larm
Varje ingång kan programmeras att skicka larm som sms eller genom att ringa upp och spela upp ett valfritt röstmeddelande. Alla händelser loggas och de senaste 1000 kan hämtas via usb eller genom fjärruppkoppling via gprs.

 

 

 

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.