• Nyheter
  • Utomhusarmatur med LED-ljus och energisparlampa

Nyheter

Utomhusarmatur med LED-ljus och energisparlampa

Utomhusarmatur med LED-ljus och energisparlampa
En ny utomhusarmatur från Karl H Ström har LED-ljus och energisparlampa som kan programmeras för flera olika kombinationer.

     
 

Utomhusarmaturen L265-5 har både LED-belysning och energisparlampa som kan kombineras på olika sätt.
 

Utomhusarmaturen L265-5 är avsedd för väggmontering och har integrerad rörelsevakt och skymningsrelä. Den är försedd med LED-ring för att ge grundljus och power-LED för släpljus på väggen bakom, där den kan belysa husnummer och liknande.

Kombinerbara lampor

Armaturen är utrustad med olika program som ger en rad valmöjligheter. Exempelvis kan den ställas in så att LED-ljuset tänds när det blir mörkt, samtidigt som huvudlampan enbart tänds via rörelsesensorn.
Lampkupan är av opalt glas medan skärmringar och väggarm är av silverlackerad stålplåt och aluminium.

 

 

 

Nyheter

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.

Nordbyggs guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

Nordbyggs Guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

ECO-Betong från Swerock är vinnaren av Nordbyggs Guldmedalj 2020. Bakom priset står Nordbygg, tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst. I år valde juryn att uppmärksamma en anrik produkt i ständig utveckling med en framtida avgörande effekt: klimatförbättrad betong, symboliserad av ECO-Betong från Swerock.