• Nyheter
  • Utegym med justerbart viktmotstånd

Nyheter

Utegym med justerbart viktmotstånd

Utegym med justerbart viktmotstånd
Sisu Fitness är en ny serie utegym från Lappset där vikt och motstånd kan ställas in individuellt. Utegymmet passar speciellt bra i stadsmiljöer och kan färgkoordineras med företagets övriga produkter.

Sisu Fitness är en heltäckande serie träningsutrustning avsedd för träning utomhus och utformad för att kunna användas oavsett tidigare träningsnivå eller förutsättningar. I serien ingår även produkter som kan användas om man är rullstolsbunden.

Sisu Fitness-serien innehåller 11 olika produkter, åtta med ett integrerat justerbart viktmotstånd och tre för träning med den egna kroppsvikten som motstånd. Serien omfattar produkter för träning av alla de stora muskelgrupperna; bröstkorg, skuldror, ben, säte och armar och inkluderar t ex bänk- och axelpress, rodd och lastdrag. Det justerbara viktmotståndet regleras steglöst med en ratt.
Produkterna kan anpassa med olika färgval och även färgkoordineras med företagets övriga produkter. 

Utegymmet är tillverkat enligt EN 16630, Permanent installerad fitnessutrustning för utomhusbruk - Säkerhetskrav och provningsmetoder. Vikter är inneslutna och klämriskområden utmärkta med en triangel för ökad säkerhet. 

Skriven av Anna Göth

Motståndet justeras med en ratt
Motståndet justeras med en ratt

Nyheter

Kommunikativ videodörrklocka

Verisure utökar sitt produktsortiment för hemlarm med en smart videodörrklocka - Arlo Video Doorbell - ett digitalt dörröga med en tvåvägs mikrofon och högtalare som gör att man både kan se och tala med den som ringer på dörren även om man inte är hemma.

Stora regionala skillnader på byggmarknaden 2020

Stora regionala skillnader på byggmarknaden 2020

När de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna under 2020 summeras, visar det sig att de regionala skillnaderna är stora. Bland storstadsregionerna är det Skåne som har utvecklats starkast, men sett till hela landet är det i Mellansverige som investeringarna har ökat kraftigast, det visar NAVET Analytics nya konjunkturrapport som presenteras i slutet av mars.