• Nyheter
  • Utegym med justerbart viktmotstånd

Nyheter

Utegym med justerbart viktmotstånd

Utegym med justerbart viktmotstånd
Sisu Fitness är en ny serie utegym från Lappset där vikt och motstånd kan ställas in individuellt. Utegymmet passar speciellt bra i stadsmiljöer och kan färgkoordineras med företagets övriga produkter.

Sisu Fitness är en heltäckande serie träningsutrustning avsedd för träning utomhus och utformad för att kunna användas oavsett tidigare träningsnivå eller förutsättningar. I serien ingår även produkter som kan användas om man är rullstolsbunden.

Sisu Fitness-serien innehåller 11 olika produkter, åtta med ett integrerat justerbart viktmotstånd och tre för träning med den egna kroppsvikten som motstånd. Serien omfattar produkter för träning av alla de stora muskelgrupperna; bröstkorg, skuldror, ben, säte och armar och inkluderar t ex bänk- och axelpress, rodd och lastdrag. Det justerbara viktmotståndet regleras steglöst med en ratt.
Produkterna kan anpassa med olika färgval och även färgkoordineras med företagets övriga produkter. 

Utegymmet är tillverkat enligt EN 16630, Permanent installerad fitnessutrustning för utomhusbruk - Säkerhetskrav och provningsmetoder. Vikter är inneslutna och klämriskområden utmärkta med en triangel för ökad säkerhet. 

Skriven av Anna Göth

Motståndet justeras med en ratt
Motståndet justeras med en ratt

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.