Nyheter

Utegym för stadsmiljöer

Utomhusgym för stadsmiljöer
Smekab Citylife har utökat sin produktportfölj med City Art Gym, ett utegym med träningsredskap utformade som konstnärliga skulpturer. Utegymmet är speciellt anpassat för offentliga miljöer där ett vanligt utegym inte passar eller ryms, t ex i stadsmiljöer, torg, innergårdar eller skolgårdar.

City Art Gym® består av tre grunddelar, Bollen, Bron och Barren som är tillverkade av rostfritt stål. Med hjälp av grunddelarna kan hela kroppen tränas, oavsett ålder och träningsnivå. Som komplement finns även Trädet och Balansen samt markplattor med stiliserade symboler som visar exempel på övningar.

Underlaget kan utgöras av exempelvis gräs, konstgräs, stenmjöl eller bark.

City Art Gym® är designad av City Art Gym Sweden AB och tillverkad i Sverige.

Skriven av Anna Göth

City Art Gym utegym
City Art Gym utegym
City Art Gym utegym
City Art Gym utegym
City Art Gym utegym
City Art Gym utegym

Nyheter

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.

Nordbyggs guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

Nordbyggs Guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

ECO-Betong från Swerock är vinnaren av Nordbyggs Guldmedalj 2020. Bakom priset står Nordbygg, tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst. I år valde juryn att uppmärksamma en anrik produkt i ständig utveckling med en framtida avgörande effekt: klimatförbättrad betong, symboliserad av ECO-Betong från Swerock.