För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Utegym för stadsmiljöer

Utomhusgym för stadsmiljöer
Smekab Citylife har utökat sin produktportfölj med City Art Gym, ett utegym med träningsredskap utformade som konstnärliga skulpturer. Utegymmet är speciellt anpassat för offentliga miljöer där ett vanligt utegym inte passar eller ryms, t ex i stadsmiljöer, torg, innergårdar eller skolgårdar.

City Art Gym® består av tre grunddelar, Bollen, Bron och Barren som är tillverkade av rostfritt stål. Med hjälp av grunddelarna kan hela kroppen tränas, oavsett ålder och träningsnivå. Som komplement finns även Trädet och Balansen samt markplattor med stiliserade symboler som visar exempel på övningar.

Underlaget kan utgöras av exempelvis gräs, konstgräs, stenmjöl eller bark.

City Art Gym® är designad av City Art Gym Sweden AB och tillverkad i Sverige.

Skriven av Anna Göth

City Art Gym utegym
City Art Gym utegym
City Art Gym utegym
City Art Gym utegym
City Art Gym utegym
City Art Gym utegym

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.