• Nyheter
  • Underlagstak med förstärkt UV-skydd

Nyheter

Underlagstak med förstärkt UV-skydd

Underlagstak med förstärkt UV-skydd
Takföretaget Monier utökar sitt sortiment med ett underlagstak som förutom andasfunktion även har fått ett förstärkt skydd mot UV-strålning.

     
 

Moniers nya underlagstak Divoroll Ultra har ett UV-filter som ska höja livslängden.

  

Divoroll Ultra är ett underlagstak som andas, släpper ut fukt samtidigt som den har ett ytskikt som är skyddat mot UV-strålar.

Underlagstaket är diffusionsöppet, det vill säga att det släpper ut ånga men släpper inte in vatten. Den nya produkten har dessutom försetts med ett UV-filter som ska göra det mer slitstarkt och höja livslängden.

Kan läggas frihängande
Underlagstaket är genomtrampningssäkert och kan läggas frihängande, det vill säga utan råspont.

Produkten levereras i meterbreda rullar som innehåller 40 meter. Vikten är 14,5 kilo per rulle.

 

 

Nyheter

Batteridriven och bärbar färgspruta

2022-05-12
Måleriverktyg

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.

Tunna handskar med hög skärresistens

2022-05-10
Skyddshandskar

Soft Touch AB har introducerat MetalMix™ på den svenska marknaden. En skyddshandske med en fiberkärna av bland annat stål och spandex som ger både hög skärresistens och komfort samtidigt som vikten är låg.

Högteknologiska säkerhetssandaler

Högteknologiska säkerhetssandaler

AIRTOX möter nu den stora efterfrågan på lättviktiga och komfortabla sandaler som också behöver uppfylla säkerhetskrav för personlig skyddsutrustning. Företaget marknadsför säkerhetsskor med hög teknologi och smarta finesser och nytt för i år är säkerhetssandalen FS22 som är utrustad med flera funktioner som ska ge extra hög komfort.