• Nyheter
  • Underlagstak med förstärkt UV-skydd

Nyheter

Underlagstak med förstärkt UV-skydd

Underlagstak med förstärkt UV-skydd
Takföretaget Monier utökar sitt sortiment med ett underlagstak som förutom andasfunktion även har fått ett förstärkt skydd mot UV-strålning.

     
 

Moniers nya underlagstak Divoroll Ultra har ett UV-filter som ska höja livslängden.

  

Divoroll Ultra är ett underlagstak som andas, släpper ut fukt samtidigt som den har ett ytskikt som är skyddat mot UV-strålar.

Underlagstaket är diffusionsöppet, det vill säga att det släpper ut ånga men släpper inte in vatten. Den nya produkten har dessutom försetts med ett UV-filter som ska göra det mer slitstarkt och höja livslängden.

Kan läggas frihängande
Underlagstaket är genomtrampningssäkert och kan läggas frihängande, det vill säga utan råspont.

Produkten levereras i meterbreda rullar som innehåller 40 meter. Vikten är 14,5 kilo per rulle.

 

 

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.