Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

gop Woodlon Grande, Walnut
Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Gop Woodlon Grande och Deco är massiva brädor tillverkade av träkomposit. 95 % av materialet är av återvunnet material. Materialet innehåller inga giftiga tillsatser och är fritt från adhesiver och kemikalier.
Ett ytskikt av polymer kapslar in brädan runt om och skyddar den mot fläckar, blekning, fukt och missfärgningar samtidigt som den ger en mjuk yta att gå på som är garanterad fri från stickor. 

Brädorna är vädertåliga och kräver inget underhåll i form av exempelvis ytbehandling eller slipning.

gop Woodlon Grande är breda brädor med en naturtrogen trästruktur och en kulör som gör att den påminner om gamla brädgolv.
Kulör: Walnut
Tjocklek: 22,5 mm. Bredd: 210 mm. Längd: 5 400 mm.

gop Woodlon Deco har en rillad yta på ena sidan och en slät baksida som kan användas som designelement i form av t ex en fris eller ram runt golvet.
Kulör: Light Grey, Brown.
Tjocklek: 22,5 mm. Bredd: 138 mm. Längd: 5 400 mm.

Produkterna finns registrerade i Basta.

Skriven av Anna Göth

gop Woodlon Deco, Light Grey
gop Woodlon Deco, Light Grey
gop Woodlon Grande, Walnut
gop Woodlon Grande, Walnut

Nyheter

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.