Nyheter

Underhållsfritt utegolv

gop Woodlon Grande, Walnut
Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Gop Woodlon Grande och Deco är massiva brädor tillverkade av träkomposit. 95 % av materialet är av återvunnet material. Materialet innehåller inga giftiga tillsatser och är fritt från adhesiver och kemikalier.
Ett ytskikt av polymer kapslar in brädan runt om och skyddar den mot fläckar, blekning, fukt och missfärgningar samtidigt som den ger en mjuk yta att gå på som är garanterad fri från stickor. 

Brädorna är vädertåliga och kräver inget underhåll i form av exempelvis ytbehandling eller slipning.

gop Woodlon Grande är breda brädor med en naturtrogen trästruktur och en kulör som gör att den påminner om gamla brädgolv.
Kulör: Walnut
Tjocklek: 22,5 mm. Bredd: 210 mm. Längd: 5 400 mm.

gop Woodlon Deco har en rillad yta på ena sidan och en slät baksida som kan användas som designelement i form av t ex en fris eller ram runt golvet.
Kulör: Light Grey, Brown.
Tjocklek: 22,5 mm. Bredd: 138 mm. Längd: 5 400 mm.

Produkterna finns registrerade i Basta.

Skriven av Anna Göth

gop Woodlon Deco, Light Grey
gop Woodlon Deco, Light Grey
gop Woodlon Grande, Walnut
gop Woodlon Grande, Walnut

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.