För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

gop Woodlon Grande, Walnut
Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Gop Woodlon Grande och Deco är massiva brädor tillverkade av träkomposit. 95 % av materialet är av återvunnet material. Materialet innehåller inga giftiga tillsatser och är fritt från adhesiver och kemikalier.
Ett ytskikt av polymer kapslar in brädan runt om och skyddar den mot fläckar, blekning, fukt och missfärgningar samtidigt som den ger en mjuk yta att gå på som är garanterad fri från stickor. 

Brädorna är vädertåliga och kräver inget underhåll i form av exempelvis ytbehandling eller slipning.

gop Woodlon Grande är breda brädor med en naturtrogen trästruktur och en kulör som gör att den påminner om gamla brädgolv.
Kulör: Walnut
Tjocklek: 22,5 mm. Bredd: 210 mm. Längd: 5 400 mm.

gop Woodlon Deco har en rillad yta på ena sidan och en slät baksida som kan användas som designelement i form av t ex en fris eller ram runt golvet.
Kulör: Light Grey, Brown.
Tjocklek: 22,5 mm. Bredd: 138 mm. Längd: 5 400 mm.

Produkterna finns registrerade i Basta.

Skriven av Anna Göth

gop Woodlon Deco, Light Grey
gop Woodlon Deco, Light Grey
gop Woodlon Grande, Walnut
gop Woodlon Grande, Walnut

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.