• Nyheter
  • Tvåvåningsställ med laddningsuttag för elcyklar

Nyheter

Tvåvåningsställ med laddningsuttag för elcyklar

Tvåvåningsställ med laddningsuttag för elcyklar
FalcoLevel Premium+ cykelställ från Modulkonstruktion Stockholm är ett nytt kompakt tvåvåningscykelställ utrustat med laddningsuttag för elcyklar.

Cykelstället FalcoLevel Premium+ är tillverkat av varmgalvaniserad stål och har skenor av aluminium som ger cykelstället en bättre bullerreduktion. Det övre planet är utrustat med en gasfjäderassist för att göra det lättare att få upp cykeln utan att kräva för mycket muskelstyrka av cyklisten.

Laddningsuttagen finns tillgängliga på den nedre delen av cykelstället, eftersom elcyklar väger mer har de prioriterats plats på det nedre planet. För extra synlighet är laddningsuttagen pulverlackerade i grön kulör RAL 6018. Enheterna för laddning kan även eftermonteras på Falco cykelställ.

Det här är en modulär konstruktion som gör det möjligt att kombinera flera enheter i sektionslängder samt placeras som dubbelsidig cykelparkering. FalcoLevel Premium+ cykelställ kan placeras både inom- och utomhus och för extra väderskydd finns tak som tillval.  

FalcoLevel Premium+ cykelställ av stål är varmgalvaniserad enligt standarden BS EN ISO 1461 och tillgänglig för pulverlackning i 192 RAL-kulörer. De finns i cc-avstånd 375 mm, 400 mm och 500 mm och är tillgänglig för cyklar med breda och höga styren samt upp till 50 mm däckdimensioner. Möjlighet att låsa fast cykeln finns vid flera punkter på både övre och undre plan.

Skriven av Jenny Öhlund

Utrustad med handtag i röd PVC på övre plan för bättre komfort.
Utrustad med handtag i röd PVC på övre plan för bättre komfort.
Laddningsuttagen finns tillgängliga på den nedre delen av cykelstället.
Laddningsuttagen finns tillgängliga på den nedre delen av cykelstället.

Nyheter

Betong av spannmålsskal

2022-05-25
Torrbetong

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.