Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Tvättställ med kulörta mönster

Tvättställ med kulörta mönster
Nu lanserar Villeroy & Boch en serie tvättställ med olika mönster och färger som ska göra badrummet mer personligt.

 

Nu blir det mer och mer färg i badrummen. Villeroy & Boch vill möta färgtrenden med den nya tvättställskollektionen Onovo Style. Det är en serie mönstrade och rundade tvättställ som kan hängas på väggen eller monteras på kommod.

Kombinationer av färger

Tvättställen finns med de tre olika mönstren Playground (på bilden), Cherry Blossom och Pretty Silhouette. Varje mönster finns i sin tur med tre olika färgställningar; blå, lila och orange. Sammanlagt finns det alltså nio varianter.

Färganpassade skåp och speglar

Till handfaten finns tvättställsskåp där kanterna kan fås med blå, lila eller orange kant. Även speglar och spegelhyllor kan beställas med kanter i färg.

 

Nyheter

Sätt färg på takavvattningen

2020-12-04
Takavvattning

Lindab har sett en stor efterfrågan på takavvattning i olika kulörer, både bland arkitekter och privata bostadsägare och har nu därför lanserat möjligheten att få takavvattningssortimentet i valfri RAL-kulör.

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.