Nyheter

Tvättställ med kulörta mönster

Tvättställ med kulörta mönster
Nu lanserar Villeroy & Boch en serie tvättställ med olika mönster och färger som ska göra badrummet mer personligt.

 

Nu blir det mer och mer färg i badrummen. Villeroy & Boch vill möta färgtrenden med den nya tvättställskollektionen Onovo Style. Det är en serie mönstrade och rundade tvättställ som kan hängas på väggen eller monteras på kommod.

Kombinationer av färger

Tvättställen finns med de tre olika mönstren Playground (på bilden), Cherry Blossom och Pretty Silhouette. Varje mönster finns i sin tur med tre olika färgställningar; blå, lila och orange. Sammanlagt finns det alltså nio varianter.

Färganpassade skåp och speglar

Till handfaten finns tvättställsskåp där kanterna kan fås med blå, lila eller orange kant. Även speglar och spegelhyllor kan beställas med kanter i färg.

 

Nyheter

Kemikaliefritt reningsverk

Mälaren är ett kemikalie- och tillsatsfritt minireningsverk anpassat för enskilda hushåll framtaget av Godkända Avlopp i Sverige AB. Reningsverket är baserat på bio-P*, en biologisk reningsprocess som avskiljer fosfor från avloppsvattnet och är godkänt att placeras i alla miljöer i Sverige, även dom med de högsta reningskraven.

Bred nedgång för det offentliga husbyggandet

I affärskonsulterna Navets senaste konjunkturrapport, som bl a analyserar utvecklingen för de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna under första halvåret i år, kan man notera att byggandet inom flera sektorer bromsar in. När det gäller ny- och ombyggnadsinvesteringarna inom offentlig sektor sker det en bred nedgång.

Ergonomisk taklastare underlättar tunga lyft

Att lasta tunga saker som stegar och virke på biltak är ofta ett krävande arbetsmoment för många hantverkare och andra i fysiskt tunga yrken, med rörelser och laster som kan riskerar skador och onödig värk i kroppen. Maksimera har utvecklat en taklastare med funktioner som underlättar både ergonomiskt och bidrar till säkrare transporter.

MarinaLightunit visar vattenvägen till räddningsstegen

Solceller visar vattenvägen till räddningsstegen

Fristad Plast har i snart 50 år tillverkat Trygg-Hansas klassiska röd/vita livbojar. Nu lanserar de, under varumärket Rescue Life 247, solcellslampan MarinaLightunit speciellt utformad att belysa fasta räddningsstegar i marina miljöer under dygnets mörka timmar.