Nyheter

Tvättställ med kulörta mönster

Tvättställ med kulörta mönster
Nu lanserar Villeroy & Boch en serie tvättställ med olika mönster och färger som ska göra badrummet mer personligt.

 

Nu blir det mer och mer färg i badrummen. Villeroy & Boch vill möta färgtrenden med den nya tvättställskollektionen Onovo Style. Det är en serie mönstrade och rundade tvättställ som kan hängas på väggen eller monteras på kommod.

Kombinationer av färger

Tvättställen finns med de tre olika mönstren Playground (på bilden), Cherry Blossom och Pretty Silhouette. Varje mönster finns i sin tur med tre olika färgställningar; blå, lila och orange. Sammanlagt finns det alltså nio varianter.

Färganpassade skåp och speglar

Till handfaten finns tvättställsskåp där kanterna kan fås med blå, lila eller orange kant. Även speglar och spegelhyllor kan beställas med kanter i färg.

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.