Nyheter

Tvättställ med kulörta mönster

Tvättställ med kulörta mönster
Nu lanserar Villeroy & Boch en serie tvättställ med olika mönster och färger som ska göra badrummet mer personligt.

 

Nu blir det mer och mer färg i badrummen. Villeroy & Boch vill möta färgtrenden med den nya tvättställskollektionen Onovo Style. Det är en serie mönstrade och rundade tvättställ som kan hängas på väggen eller monteras på kommod.

Kombinationer av färger

Tvättställen finns med de tre olika mönstren Playground (på bilden), Cherry Blossom och Pretty Silhouette. Varje mönster finns i sin tur med tre olika färgställningar; blå, lila och orange. Sammanlagt finns det alltså nio varianter.

Färganpassade skåp och speglar

Till handfaten finns tvättställsskåp där kanterna kan fås med blå, lila eller orange kant. Även speglar och spegelhyllor kan beställas med kanter i färg.

 

Nyheter

Byggskivor av återvunna förpackningar

2021-10-22
Kompositskivor

Recomas byggskivor är helt tillverkade av återvunna kompositförpackningar där enbart värme och tryck används vid tillverkningsprocessen. Skivorna finns i tre olika utföranden för användning i t ex innerväggar, tak, fasader och möbelindustrin.

Finja Färgat murbruk återbruk tegel

Färgat murbruk som främjar cirkulärt byggande

En förutsättning för att kunna återanvända tegelfasader efter rivning är ett murbruk med rätt egenskaper. Finja möter nu efterfrågan på färgade murbruk för detta ändamål och har lanserat ett färgat murbruk som är speciellt avsett att användas vid murning med återbrukat tegel. Samtidigt lanserades även ett färgat murbruk för murverk som kräver hög hållfasthet gällande fogen.