Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Tunnare ångspärr för enklare montering

Nyheter

Tunnare ångspärr för enklare montering

Tunnare ångspärr för enklare montering
Från Paroc kommer en ny luft- och ångspärr som är betydligt tunnare än föregångarna och därför ska vara enklare att montera.

        
 

Parocs nya luft- och ångspärr är bara 0,12 millimeter tjock och ska därför vara bättre för miljön och snabbare att montera.

 

 

 

 

Den nya produkten Paroc XMV ska användas som luft- och ångspärr för väggar, golv och tak i byggnader. Därmed har den samma användningsområden som sina föregångare. Men eftersom folien endast är 0,12 millimeter tjock är den betydligt tunnare och ska därför vara enklare att montera.

Snabbare att sätta upp
Enligt Paroc har den nya folien samma egenskaper som deras tidigare folier, men eftersom den är tunnare och lättare ska det gå snabbare att sätta upp den. Dessutom pekar företaget på att finns miljöfördelar eftersom det går åt mindre material till den nya produkten.

P-märkt
Den nya luft- och ångspärren är P-märkt av Sitac vilket innebär att åldersbeständigheten bedöms vara minst 50 år. Produkten är även testad tillsammans med företagets nya anpassade tejpsortiment, Cold Weather, som är speciellt framtaget för tätning av skarvar och genomföringar i luft- och ångspärren.

 

Nyheter

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.