Nyheter

Tunn rumstermostat med display

Tunn rumstermostat med display
Thermotech utökar sitt sortiment av trådlösa rumstermostater för golvvärme med en ny serie. Serie XD har en tunn och diskret design och en display som kan anpassas till att antingen lysa, dimras eller vara helt släckt.

XD Rumstermostat finns i två olika utföranden, XD A som har lufttemperaturgivare och XD AF som även kan anslutas till en golvgivare. Kan användas vid både nybyggnation och renovering.

När displayen är aktiverad visas aktuell temperatur och med touchknappar upp och ner kan temperaturen ökas eller minskas. Displayen kan anpassas och antingen lysa, vara dimrad eller släckas helt. Vid användning i offentliga miljöer finns även möjlighet att låsa displayen.

Termostaten kan fjärrstyras med en ECO-funktion för tillfällig ändring av temperaturen t ex i fritidshus och liknande.

XD AF har dessutom en funktion för frostskyddsläge och klarar ställdon från alla fabrikat av både typen NC och NO. När golvgivaren är inkopplad kan den styra golvyttemperaturen och min- respektive max-temperatur kan ställas in.

Kulören är samma vita som på vanliga apparatserier, RAL 9003 (Signal White).

Bredd: 82 mm. Höjd: 82 mm. Djup: 16 mm.

Skriven av Anna Göth

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.