Nyheter

Tunn rumstermostat med display

Tunn rumstermostat med display
Thermotech utökar sitt sortiment av trådlösa rumstermostater för golvvärme med en ny serie. Serie XD har en tunn och diskret design och en display som kan anpassas till att antingen lysa, dimras eller vara helt släckt.

XD Rumstermostat finns i två olika utföranden, XD A som har lufttemperaturgivare och XD AF som även kan anslutas till en golvgivare. Kan användas vid både nybyggnation och renovering.

När displayen är aktiverad visas aktuell temperatur och med touchknappar upp och ner kan temperaturen ökas eller minskas. Displayen kan anpassas och antingen lysa, vara dimrad eller släckas helt. Vid användning i offentliga miljöer finns även möjlighet att låsa displayen.

Termostaten kan fjärrstyras med en ECO-funktion för tillfällig ändring av temperaturen t ex i fritidshus och liknande.

XD AF har dessutom en funktion för frostskyddsläge och klarar ställdon från alla fabrikat av både typen NC och NO. När golvgivaren är inkopplad kan den styra golvyttemperaturen och min- respektive max-temperatur kan ställas in.

Kulören är samma vita som på vanliga apparatserier, RAL 9003 (Signal White).

Bredd: 82 mm. Höjd: 82 mm. Djup: 16 mm.

Skriven av Anna Göth

Nyheter

Arlo Video Doorbell med uppkopplat videosamtal direkt i mobilen

Kommunikativ videodörrklocka

Verisure utökar sitt produktsortiment för hemlarm med en smart videodörrklocka - Arlo Video Doorbell - ett digitalt dörröga med en tvåvägs mikrofon och högtalare som gör att man både kan se och tala med den som ringer på dörren även om man inte är hemma.