Nyheter

Tilluftsdon med fasta dysor

Tilluftsdon med fasta dysor
Från Fläkt Woods kommer två nya tilluftsdon med fasta dysor som är utformade för att ge en bra inblandning av rumsluft.

        
 

Fläkt Woods lanserar dysdonen DYKF och DYKS som är konstruerade för att klara stora flöden och undertemperaturer.

Tilluftsdonen DYKF och DYKS är dysluftspridare som är konstruerade för att klara stora flöden och undertemperaturer. Båda är avsedda att monteras i tak och har undertaksanpassade mått. Det som skiljer dem åt är att DYKF har fast spridningsbild och monteras kant i kant med undertaket. DYKS däremot är utrustad med justerbar dysinblåsning som går ner 30 millimeter från undertaket. Något som gör det möjligt att ställa in spridningsbilden.

Låga ljudnivåer
Till donen används en anslutningslåda med ett kombinerat mät- och injusteringsspjäll som uppges ha låg ljudnivå.
Båda donen har gångjärnsfunktion på spridarplåten som gör spjäll och mätslangar lätt åtkomliga. Spridare och anslutningslåda är tillverkade av varmförzinkad och pulverlackerad plåt.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.