Nyheter

Tilluftsdon för vägginstallation

Tilluftsdon för vägginstallation
Halton utökar sitt sortiment med ett nytt tilluftsdon för bostadsventilation.

      
  
  

Ule Bostadsventilation är ett reglerbart tilluftsdon för vägginstallation. Med hjälp av donets frontplåt kan injustering av luftflödet göras. Även spridningsbild och tryckfall kan regleras med frontplåten. Donet är utformat för att ge lågt ljud även vid höga tryckfall.

För att göra rengöringen enkel har frontplåten gjorts löstagbar.

Nyheter

Betong av spannmålsskal

2022-05-25
Torrbetong

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.