Nyheter

Tejp tätar huset

Tejp tätar huset
Isover kompletterar sitt produktsortiment med två nya lufttätningsprodukter som ska täta skarvarna i in- och utvändiga tätskikt.

     
 Isover Vario Patch och Vario Silver Fast är självhäftande tejper för tätning av skarvar i in- och utvändiga tätskikt.
  

Tejpen Vario Patch kan användas för att täta större hål som görs i det inre tätskiktet, exempelvis vid lösullsinstallationer. Produkten levereras som en 25 meters rulle med totalt 104 förperforerade tejpark. Arken är 240 x 250 millimeter och ska enligt företaget ha mycket god vidhäftningsförmåga. Produkten uppges vara enkel att använda och har en skyddsliner som ska ge ett tätt och säkert resultat. Den fäster på plastfolie, tär och stål.

Tätar vindskydd

Vario Silver Fast är en tejp för tätning av skarvar och förseglingar på vindskydd. Produkten levereras i 60 millimeter breda rullar med 25 meter tejp per rulle. Tejpen ska fästa på plaster, men även på även gipsskivor, trä, träfiberskivor och stål.

 

 

 

Nyheter

Musiklek tillgänglig för alla

Woodwork har tagit in Stepping Stones i sortimentet. Ett musikaliska element som är ett roligt inslag skapat för att väcka intresset för ljud och musik på lekplatser, förskolor, skolgårdar och andra offentliga miljöer där barn ofta vistas.

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Med Fann Regnvattentank kan fastighetsägare på ett enkelt sätt minska sin förbrukning av dricksvatten och bidra till en mer hållbar vattenanvändning. Via takavvattningen leds regnvattnet till den nedgrävda tanken och kan sedan nyttjas med en ansluten trädgårdsslang.

Arbetshandskar av sockerbetor

2021-06-02
Skyddshandskar

Guide Gloves hållbarhetskoncept Environmental Initiative ENVI™ är i ständig utveckling och har nu tagit fram Guide 3304, en tunn, sömlös och Öko-Tex godkänd arbetshandske producerad av stärkelse från sockerbetor med liner av glukosfiber.