• Nyheter
  • Tätskiktsystem för fuktiga miljöer inne och ute

Nyheter

Tätskiktsystem för fuktiga miljöer inne och ute

.
System som släpper igenom tillskjutande fukt

Tätskiktsystem Membrane D från Bostik är ett flexibelt tätskikt och avjämningsmassa i system vid tillskjutande fukt. Ett komplett system för fuktiga miljöer där det finns ett behov av tätning och golvavjämning. Systemet består av golvavjämningsmassa WET med tillhörande primer P7000 och ett skyddande 2-komponents tätskikt.

Exempel på användningsområden är källarlokaler där det finns risk för tillskjutande fukt, balkonger och terrasser, loftgångar i flerfamiljshus och offentliga omklädningsrum, duschutrymmen och toaletter

Det finns många fördelar med Tätskiktsystem Membrane D. Systemet kan användas både ute och inne, både på vägg och golv, det släpper igenom tillskjutande fukt, har en vattentät yta, kompenserar för sprickbildning och förhindrar kalkutfällningar från underliggande betong.

Nyheter

Musiklek tillgänglig för alla

Woodwork har tagit in Stepping Stones i sortimentet. Ett musikaliska element som är ett roligt inslag skapat för att väcka intresset för ljud och musik på lekplatser, förskolor, skolgårdar och andra offentliga miljöer där barn ofta vistas.

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Med Fann Regnvattentank kan fastighetsägare på ett enkelt sätt minska sin förbrukning av dricksvatten och bidra till en mer hållbar vattenanvändning. Via takavvattningen leds regnvattnet till den nedgrävda tanken och kan sedan nyttjas med en ansluten trädgårdsslang.

Arbetshandskar av sockerbetor

2021-06-02
Skyddshandskar

Guide Gloves hållbarhetskoncept Environmental Initiative ENVI™ är i ständig utveckling och har nu tagit fram Guide 3304, en tunn, sömlös och Öko-Tex godkänd arbetshandske producerad av stärkelse från sockerbetor med liner av glukosfiber.