• Nyheter
  • Tätskiktsystem för fuktiga miljöer inne och ute

Nyheter

Tätskiktsystem för fuktiga miljöer inne och ute

.
System som släpper igenom tillskjutande fukt

Tätskiktsystem Membrane D från Bostik är ett flexibelt tätskikt och avjämningsmassa i system vid tillskjutande fukt. Ett komplett system för fuktiga miljöer där det finns ett behov av tätning och golvavjämning. Systemet består av golvavjämningsmassa WET med tillhörande primer P7000 och ett skyddande 2-komponents tätskikt.

Exempel på användningsområden är källarlokaler där det finns risk för tillskjutande fukt, balkonger och terrasser, loftgångar i flerfamiljshus och offentliga omklädningsrum, duschutrymmen och toaletter

Det finns många fördelar med Tätskiktsystem Membrane D. Systemet kan användas både ute och inne, både på vägg och golv, det släpper igenom tillskjutande fukt, har en vattentät yta, kompenserar för sprickbildning och förhindrar kalkutfällningar från underliggande betong.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.