• Nyheter
  • Tätskiktsystem för fuktiga miljöer inne och ute

Nyheter

Tätskiktsystem för fuktiga miljöer inne och ute

.
System som släpper igenom tillskjutande fukt

Tätskiktsystem Membrane D från Bostik är ett flexibelt tätskikt och avjämningsmassa i system vid tillskjutande fukt. Ett komplett system för fuktiga miljöer där det finns ett behov av tätning och golvavjämning. Systemet består av golvavjämningsmassa WET med tillhörande primer P7000 och ett skyddande 2-komponents tätskikt.

Exempel på användningsområden är källarlokaler där det finns risk för tillskjutande fukt, balkonger och terrasser, loftgångar i flerfamiljshus och offentliga omklädningsrum, duschutrymmen och toaletter

Det finns många fördelar med Tätskiktsystem Membrane D. Systemet kan användas både ute och inne, både på vägg och golv, det släpper igenom tillskjutande fukt, har en vattentät yta, kompenserar för sprickbildning och förhindrar kalkutfällningar från underliggande betong.

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.