Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Tätskiktsmatta för snabb montering

Nyheter

Tätskiktsmatta för snabb montering

Tätskiktsmatta för snabb montering
Från BASF/PCI kommer en ny tätskiktsmatta för balkonger och terrasser. Direkt på mattan kan keramiska plattor monteras utan väntetid.

      
 PCI Pecilastic WS är en självhäftande tätskiktsmatta för montering på balkonger och terrasser. Monteringen uppges gå snabbt och plattor kan läggas utan väntetid.

PCI Pecilastic WS är en nyutvecklad tätskiktsmatta för balkonger och terrasser. För att ge snabb montering är mattan självhäftande och har klisterkant. Den uppges även ha hög vidhäftning mot torra underlag. På mattan kan keramiska plattor läggas utan väntetid.

Även på befintliga material

Mattan kan monteras på underlag av betong eller slipsats, men även på befintliga material som keramik och natursten. För att få tillräcklig vattenavrinning ställ krav på ett fall på 1,5 procent.

Ålders- och temperaturbeständig

Tätskiktsmattan ska vara åldersbeständig och klara temperaturer från minus 20 upp till plus 80 grader.
Mattan levereras i 10-meters längder på rulle med bredden 1 meter. Mattan är 1,5 millimeter tjock.

 

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.