Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Tålig mobiltelefon för bygget

Tålig mobiltelefon för bygget
2011-01-18
Simonsen lanserar en robust mobiltelefon som är damm- och vattentät och dessutom har Walkie-Talkie-funktion.

         
 

Simonsen Freeway F510 uppges vara den första vattentäta telefonen med Walkie-Talkie och plats för dubbla SIM-kort.

  

Simonsen Freeway F510 är en robust mobiltelefon som är utvecklad för att tåla hårda tag. Telefonen är försedd med en något ruggad yta som ska göra den greppsäker och extra stötsäker. Eftersom den även är gjord för att stå emot smuts, damm och vatten är det en mobiltelefon som ska klara tuffa miljöer, exempelvis på bygget.

Tål damm och väta

Mobiltelefonen har skyddsklass IP67, vilket innebär att den är både dammtät och vattentät. Den beskrivs av leverantören som stöt- och slagsäker, vilket bland annat innebär att den ska klara ett fall från två meter ner i ett hårt underlag. Telefonen är även MIL-810F-certifierad för salt, dimma, fuktighet, transportstötar, och plötsliga temperaturförändringar.

Kommunikationsradio ingår

Telefonen är utrustad med Walkie-Talkie-funktion och har plats för dubbla SIM-kort. Den är försedd med knappar och en reptålig pekskärm. Taltiden är upp till 10 timmar och vilotiden upp till 300 timmar.

 

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.