• Nyheter
  • Takarmatur med känslig rörelsevakt

Nyheter

Takarmatur med känslig rörelsevakt

Takarmatur med känslig rörelsevakt
2010-10-08
Från Karl H Ström kommer en ny takarmatur med känslig IR-sensor som ska göra den lämplig för montering både ute och inne.

   
 

DL 850 är en sensorarmatur för inom- och utomhusmontering i tak. Sensorn har en bevakningsvinkel på 360 grader och når 6 meter.

  

DL 850 är en ny sensorarmatur för takmontage. Enligt leverantören har armaturen en högkänslig IR-sensor som gör att den kan användas överallt både inom- och utomhus, exempelvis i carportar, entréer, toaletter, vindsförråd eller källare.

Två ljuskällor garanterar ljus

Armaturens sensor ska känna av rörelser i alla riktingar och har en räckvidd på sex meter. Ljuskällor är två kompaktlysrör på 9 watt med elektroniska don. Det gör att man alltid har ljus även om en av ljuskällorna skulle slockna. Både efterlystid och skymningsrelä är inställbara.
Armaturen har både stomme och kupa av polykarbonat.

 

 

 

Nyheter

Flexibla industriräcken

2020-01-22
Räcken

Weland stål har introducerat ytterligare ett flexibelt räcke, Weflex som är ett obrutet räcke som levereras i kundspecifik längd. Sedan tidigare finns Universal som levereras i moduler.

Multifunktionell parkbänk

Multifunktionell parkbänk

Monna är en solcellsdriven parkbänk med många olika inbyggda funktioner såsom laddning för elcyklar och andra mobila enheter. Bänken är även utrustad med trådlöst internet, belysning, sensorer för datainsamling, luftpump och verktyg för cyklar.

Krukor för en klimatanpassad utemiljö

Hållbara och tidlösa krukor

Byggkatalogen besökte Formex på Stockholmsmässan, där vi noterade att hållbarhet och återbruk är fortsatt stora trender. Klippans yllefabrik skapar filtar av spill från fabriken, återvunnen plast finns i flera produkter och priset Formex formidable gick till sneakers gjorda i svenskt skinn där sulorna byts när de slitits ut, allt för att konsumenten ska kunna ha produkten länge.

Radiatortermostat för Smarta hem

Radiatortermostat för Smarta hem

Thermostatic Valve io från Somfy är en ny radiatorventil med termostatfunktion som kan kopplas till deras Smarta hem-system TaHoma. Termostaten gör det möjligt att ställa in önskad temperatur direkt på termostaten, på distans eller med röststyrning.