• Nyheter
  • Takarmatur med känslig rörelsevakt

Nyheter

Takarmatur med känslig rörelsevakt

Takarmatur med känslig rörelsevakt
2010-10-08
Från Karl H Ström kommer en ny takarmatur med känslig IR-sensor som ska göra den lämplig för montering både ute och inne.

   
 

DL 850 är en sensorarmatur för inom- och utomhusmontering i tak. Sensorn har en bevakningsvinkel på 360 grader och når 6 meter.

  

DL 850 är en ny sensorarmatur för takmontage. Enligt leverantören har armaturen en högkänslig IR-sensor som gör att den kan användas överallt både inom- och utomhus, exempelvis i carportar, entréer, toaletter, vindsförråd eller källare.

Två ljuskällor garanterar ljus

Armaturens sensor ska känna av rörelser i alla riktingar och har en räckvidd på sex meter. Ljuskällor är två kompaktlysrör på 9 watt med elektroniska don. Det gör att man alltid har ljus även om en av ljuskällorna skulle slockna. Både efterlystid och skymningsrelä är inställbara.
Armaturen har både stomme och kupa av polykarbonat.

 

 

 

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.