Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Svag ökning av underhållsvolymen

INGEN BILD
Under de närmsta åren väntas en liten ökning av underhållsvolymerna för kommunägda fastighetsbolag och privata fastighetsägare.

I år beräknas kommunägda bostadsbolag och privata fastighetsägare öka sin underhållsvolym med knappt 1 procent jämfört med förra året. Nästa år spås volymen kunna växa med närmare 2 procent. Det framgår av den mätning som Industrifakta gör två gånger per år hos de 100 största bolagen.

Kommunägda ökar mer

De kommunägda bostadsbolagens underhållsvolym väntas öka mer än de privatas och åtgärder som väntas lyfta volymen är stamrenovering, fasad- och takunderhåll samt energibesparande åtgärder. Under de kommande fem åren väntar sig många i panelen en fortsatt måttlig ökning av underhållsvolymen.

 

Källa: Industrifakta AB

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.