Nyheter

Styrning av telfrar

Styrning av telfrar
Ny radiostyrning för elektriska kättingtelfrar

 
  

 

ABUS Kransystem introducerar ABUCompact, i samarbete med svenska Teleradio. Radion uppfyller de nya säkerhetskraven säkerhetsklass 3, utförandenivå C för kontroll av telfrar enligt den nya standarden EN ISO 13849-1.

En fördel med Tiger G2, förutom att uppfylla de nya säkerhetskraven, är att räckvidden uppgår till 50 meter. Sändaren har också stötskydd som skyddar sändaren om man tappar den i golvet. Sändaren är komfortabel att hålla i och har lättryckta knappar med tvåstegsnivå för hantera ABUS kättingtelfrar i tvåhastighetsutförande.

Tiger G2 arbetar i frekvensområdet 433-434 MHz och har 69 kanaler. Strömförsörjning sker genom laddbara litiumbatterier.

 

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Batteridriven och bärbar färgspruta

2022-05-12
Måleriverktyg

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.