Nyheter

Styrning av telfrar

Styrning av telfrar
Ny radiostyrning för elektriska kättingtelfrar

 
  

 

ABUS Kransystem introducerar ABUCompact, i samarbete med svenska Teleradio. Radion uppfyller de nya säkerhetskraven säkerhetsklass 3, utförandenivå C för kontroll av telfrar enligt den nya standarden EN ISO 13849-1.

En fördel med Tiger G2, förutom att uppfylla de nya säkerhetskraven, är att räckvidden uppgår till 50 meter. Sändaren har också stötskydd som skyddar sändaren om man tappar den i golvet. Sändaren är komfortabel att hålla i och har lättryckta knappar med tvåstegsnivå för hantera ABUS kättingtelfrar i tvåhastighetsutförande.

Tiger G2 arbetar i frekvensområdet 433-434 MHz och har 69 kanaler. Strömförsörjning sker genom laddbara litiumbatterier.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Automatisk cykelpump utan el

Automatisk cykelpump utan el

Smekab Citylife har lanserat en ny automatisk cykelpump vid namn CANAIR. Cykelpumpen drivs av kvävgas och behöver därför ingen elanslutning vilket gör den mycket flexibel och lättplacerad vid exempelvis cykelparkeringar, resecentrum eller längs cykelvägar.