Nyheter

Styrning av telfrar

Styrning av telfrar
Ny radiostyrning för elektriska kättingtelfrar

 
  

 

ABUS Kransystem introducerar ABUCompact, i samarbete med svenska Teleradio. Radion uppfyller de nya säkerhetskraven säkerhetsklass 3, utförandenivå C för kontroll av telfrar enligt den nya standarden EN ISO 13849-1.

En fördel med Tiger G2, förutom att uppfylla de nya säkerhetskraven, är att räckvidden uppgår till 50 meter. Sändaren har också stötskydd som skyddar sändaren om man tappar den i golvet. Sändaren är komfortabel att hålla i och har lättryckta knappar med tvåstegsnivå för hantera ABUS kättingtelfrar i tvåhastighetsutförande.

Tiger G2 arbetar i frekvensområdet 433-434 MHz och har 69 kanaler. Strömförsörjning sker genom laddbara litiumbatterier.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.