Nyheter

Strömbrytarserie med extra allt

Strömbrytarserie med extra allt
2011-02-03
Schneider Electric har utvecklat en ny serie strömbrytare som ska svara mot ökade krav. Det gäller exempelvis design, snabbare installation och ökad möjlighet till kombinerade montage.

    
 
 

Under våren lanserar Schneider Electric den nya apparatserien Exxact. Serien ska möta efterfrågan på flexibel installation, funktionalitet och design. På sikt ska serien ersätta nuvarande Trend.

  

Exxact är en ny apparatserie som utvecklats för att ge fler möjligheter med samma plattform och större valfrihet i designen. Man kan använda samma insats för både utanpåliggande och infälld montering för IP20. Genom att lägga till en tätningssats eller IP44-dosa kan man även konvertera delarna till IP44.

Kombineras med nätverksanslutning

Med den nya aparatserien kan man koppla samman ett antal uttag för både el, tele, tv och data. Det är även möjligt att koppla samman energi- och komfortstyrning med installationerna.

Flexibel design

I apparatserien ingår mer än 250 funktioner, insatser, färger och material att välja bland. På så vis ska man få stora möjligheter att anpassa utseendet till övrig inredning.

 

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.