Nyheter

Strömbrytarserie med extra allt

Strömbrytarserie med extra allt
2011-02-03
Schneider Electric har utvecklat en ny serie strömbrytare som ska svara mot ökade krav. Det gäller exempelvis design, snabbare installation och ökad möjlighet till kombinerade montage.

    
 
 

Under våren lanserar Schneider Electric den nya apparatserien Exxact. Serien ska möta efterfrågan på flexibel installation, funktionalitet och design. På sikt ska serien ersätta nuvarande Trend.

  

Exxact är en ny apparatserie som utvecklats för att ge fler möjligheter med samma plattform och större valfrihet i designen. Man kan använda samma insats för både utanpåliggande och infälld montering för IP20. Genom att lägga till en tätningssats eller IP44-dosa kan man även konvertera delarna till IP44.

Kombineras med nätverksanslutning

Med den nya aparatserien kan man koppla samman ett antal uttag för både el, tele, tv och data. Det är även möjligt att koppla samman energi- och komfortstyrning med installationerna.

Flexibel design

I apparatserien ingår mer än 250 funktioner, insatser, färger och material att välja bland. På så vis ska man få stora möjligheter att anpassa utseendet till övrig inredning.

 

 

 

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.