• Nyheter
  • Större rum med högreflekterande färg

Nyheter

Större rum med högreflekterande färg

Större rum med högreflekterande färg
Nordsjö lanserar en väggfärg som ska reflektera ljuset avsevärt bättre än traditionell väggfärg. Därmed ska ett rum kunna upplevas betydligt större.

     
 

Light & Space är en helmatt väggfärg som ska reflektera ljus upp till 40 procent mer än traditionell väggfärg.

  

Väggfärgen Light & Space ska reflektera upp till 40 procent mer ljus än en vanlig väggfärg. Enligt leverantören Nordsjö ske det ge en upplevelse av ett större rum. Man ska även kunna dra ner på belysningen utan att rummet känns mörkare.

Miljömärkt färg

Väggfärgen är helmatt och avsedd för målning inomhus på puts, betong, lättbetong, glasfiberväv och olika slags byggplattor. Färgen kan brytas i tolv olika kulörer. Den är även miljömärkt med Svanen och EU-blomman.

 

Nyheter

Svensk Byggtjänst uppgraderar webbplatsen

Vi uppgraderar

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.