• Nyheter
  • Större rum med högreflekterande färg

Nyheter

Större rum med högreflekterande färg

Större rum med högreflekterande färg
Nordsjö lanserar en väggfärg som ska reflektera ljuset avsevärt bättre än traditionell väggfärg. Därmed ska ett rum kunna upplevas betydligt större.

     
 

Light & Space är en helmatt väggfärg som ska reflektera ljus upp till 40 procent mer än traditionell väggfärg.

  

Väggfärgen Light & Space ska reflektera upp till 40 procent mer ljus än en vanlig väggfärg. Enligt leverantören Nordsjö ske det ge en upplevelse av ett större rum. Man ska även kunna dra ner på belysningen utan att rummet känns mörkare.

Miljömärkt färg

Väggfärgen är helmatt och avsedd för målning inomhus på puts, betong, lättbetong, glasfiberväv och olika slags byggplattor. Färgen kan brytas i tolv olika kulörer. Den är även miljömärkt med Svanen och EU-blomman.

 

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.