Nyheter

Stolparmatur med mjuka former

Stolparmatur med mjuka former
2008-10-29
Annell/Sitecos DL10 är en stolparmatur med lysdioder för underhållsvänlig belysning av utomhusområden, gator, torg och parker.

        
 

Stolparmaturen DL10 har fått futuristisk utformning och är försedd med långlivade lysdioder som kan ändra färg.

 

DL10 har fått en betydligt djärvare utformning än vad som är brukligt för stolparmaturer. Den är försedd med vita högeffektsdioder i 4000 kelvin, som är kombinerade med ett optiskt sofistikerat system av linser och reflektorer. Armaturen uppges uppfylla vägbelysningsnormen DIN EN 13201.


Ljusbild och färger kan varieras

Som ett extra tillval mellan de vita dioderna kan DL10 förses med färgväxlande lysdioder RGB och med Waveguide mikroprismateknik som varierar armaturens utseende och ljusbild. För design och teknik står Siteco.

Nyheter

Lysande stamskydd

JOM - Järn i offentlig miljö utökar sitt sortiment av stamskydd med en LED-belyst variant av modellen Ett. Stamskyddet som fungerar som påkörningsskydd är försett med en LED-list på den övre ramen, vilken ger både en vacker effekt och bra synlighet i höstmörkret.

Ny serie monteringslim

Ny serie monteringslim

Sikas nya serie med monteringslim består av tre olika produkter som tillsammans ska fungera som en helhetslösning för den professionella användaren. Monteringslimmen täcker in alla behov, allt från mindre, lättare monteringar till montering av tyngre föremål och även fogning.

Världens mest spridda byggblock förnyas

2019-11-08
Byggmaterial

Byggkatalogen bevakade för någon vecka sen mässan LEGO World på Kistamässan. Vi ville titta på framtidens byggare och när vi gjorde det hittade vi en materialnyhet som är glädjande. LEGO har utvecklat ett byggblock i bioplast. LEGO Plants tillverkas av sockerrör.