Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Stoftavskiljare med extra finurliga lösningar

Nyheter

Stoftavskiljare med extra finurliga lösningar

Heylo FT 1200
Heylo FT 1200 är en stoftavskiljare med några extra finurliga lösningar och kan användas i flera utrymmen samtidigt och slanganslutas på både insugs- och utblåssidan. Det utökar användningsområdet till att även omfatta saneringsarbeten med undertryck som förhindrar dammspridning till angränsande utrymmen.

Heylo FT 1200 är en luftrenare som arbetar med filterklass H14 (Hepa), F9 (finfilter) eller aktivt kol som huvudfilter. Maskinen har steglös fläkt och har en luftmängd upp till 3 200 m3/h.
 
Användningsområdet för Heylo FT 1200 kan utökas med påbyggnadskomponenter som slangansluts på både insugs- och utblåssidan, till att även omfatta saneringsarbeten med undertryck som förhindrar dammspridning till angränsande utrymmen. Heylo FT 1200 är lämplig att kombinera med undertryckssystem Heylo DCD.

Genom användandet av förfilter förlängs livslängden avsevärt på  huvudfiltret. Samtliga filter är lätt åtkomliga för rengöring eller byte. Med påbyggnadskomponenter kan maskinen täckas helt vilket förhindrar kontamination vid transport efter avslutat arbete.

En signallampa på manöverpanelen indikerar när huvudfiltret är i behov av rengöring eller byte. Fläktens varvtal (kapacitet) kan anpassas manuellt (vridpotentiometer) efter förutsättningarna som råder i aktuellt objekt. Heylo FT 1200 har stora hjul och körbygel för enkel transport inom arbetsplatsen. Tidräknare som registrerar drifttimmar är standardutrustning.

Modellen har en ljudnivå på min 70dB(A) på 3m avstånd. Skyddsklass IP 41. Höjd/bredd/djup: 1010×460×710 mm. Vikt 48 kg.

Skriven av Harald Holm

Heylo FT 1200 Slanganslutning
Heylo FT 1200 Slanganslutning
Undertryckssystem Heylo DCD 3.0
Undertryckssystem Heylo DCD 3.0

Nyheter

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.