Nyheter

Stegljudsdämpande linoleummatta

Stegljudsdämpande linoleummatta
Nu lanserar Tarkett linoleummattan Silencio xf, som är avsedd för miljöer med höga krav på stegljudsdämpning.

      
 

Tarkett Silencio fx är en linoleummatta som är avsedd för miljöer med höga krav på stegljudsdämpning.

 

Den nya linoleummattan är avsedd för miljöer med höga krav på stegljudsdämpning. Mattan består av homogent linoleum på en 1,3 millimeter tjock baksida av polyuretanskum, vilket ger 17 decibel stegljudsdämpning.


Linoleummattan finns i två utföranden:
Silencio xf 3,8 millimeter för offentlig miljö finns i 16 färger och Silencio xf 3,3 millimeter för bostäder och lättare offentlig miljö finns i 10 färger.
Mattan är miljömärkt med Svanen.

Silencio xf har ett ytskikt som gör att installationsbehandling inte är nödvändig. Ytan är fläcktålig, enkel att rengöra och behöver inte behandlas med vax eller polish förrän efter lång tid.

Nyheter

Svensk Byggtjänst uppgraderar webbplatsen

Vi uppgraderar

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.