Nyheter

Stegljudsdämpande linoleummatta

Stegljudsdämpande linoleummatta
Nu lanserar Tarkett linoleummattan Silencio xf, som är avsedd för miljöer med höga krav på stegljudsdämpning.

      
 

Tarkett Silencio fx är en linoleummatta som är avsedd för miljöer med höga krav på stegljudsdämpning.

 

Den nya linoleummattan är avsedd för miljöer med höga krav på stegljudsdämpning. Mattan består av homogent linoleum på en 1,3 millimeter tjock baksida av polyuretanskum, vilket ger 17 decibel stegljudsdämpning.


Linoleummattan finns i två utföranden:
Silencio xf 3,8 millimeter för offentlig miljö finns i 16 färger och Silencio xf 3,3 millimeter för bostäder och lättare offentlig miljö finns i 10 färger.
Mattan är miljömärkt med Svanen.

Silencio xf har ett ytskikt som gör att installationsbehandling inte är nödvändig. Ytan är fläcktålig, enkel att rengöra och behöver inte behandlas med vax eller polish förrän efter lång tid.

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

STEICOflex isolering av träfiber

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.