• Nyheter
  • Starkt utfall i husbyggandet enligt NAVET Analytics

Nyheter

Starkt utfall i husbyggandet enligt NAVET Analytics

Starkt utfall i husbyggandet enligt NAVET Analytics
Enligt NAVET Analytics redovisning av de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna inom privata och offentliga lokaler, visade utfallet under första halvåret i år på en stark utveckling.

Särskilt den samlade volymen investeringar inom industri, kontor och handel visade goda siffror, med ökningar på i genomsnitt 10 procent under första halvåret i år jämfört med samma period förra året. För det offentliga husbyggandet var tillväxten något svagare och låg strax under fem procent. Generellt är det nybyggnadsinvesteringarna som varit drivande, enligt NAVET Analytics rapport.

Källa: NAVET Analytics

NAVET Analytics redaktion
NAVET Analytics redaktion

Nyheter

Batteridriven och bärbar färgspruta

2022-05-12
Måleriverktyg

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.

Tunna handskar med hög skärresistens

2022-05-10
Skyddshandskar

Soft Touch AB har introducerat MetalMix™ på den svenska marknaden. En skyddshandske med en fiberkärna av bland annat stål och spandex som ger både hög skärresistens och komfort samtidigt som vikten är låg.

Högteknologiska säkerhetssandaler

Högteknologiska säkerhetssandaler

AIRTOX möter nu den stora efterfrågan på lättviktiga och komfortabla sandaler som också behöver uppfylla säkerhetskrav för personlig skyddsutrustning. Företaget marknadsför säkerhetsskor med hög teknologi och smarta finesser och nytt för i år är säkerhetssandalen FS22 som är utrustad med flera funktioner som ska ge extra hög komfort.