Nyheter

Stämjärn och kniv i ett

Stämjärn och kniv i ett
Med Bahcos nya stämjärnskniv ska man bara behöva ett enda verktyg för att göra de jobb som normalt kräver både kniv och stämjärn.

     
 

Bahco lanserar en ny stämjärnskniv som ska fungera som ett mångsidigt verktyg för träbearbetning. Man kan använda den både som kniv och stämjärn, men även som färgskrapa.

Bahco lanserar en ny stämjärnskniv som är utvecklad från företagets stämjärn. Verktyget består i princip av ett stämjärn med ena långkanten slipad som en kniv. Därmed ska man få ett mångsidigt verktyg som kan användas som kniv och stämjärn, men även som färgskrapa.

Tål slag från hammare

Både handtagtet och knivbladets ovansida är utformade för att tåla slag med en hammare. Det helsmidda och härdade bladet har en 25 millimeter bred stämjärnsspets och ska enligt företaget klara även grövre träbearbetning.

Hölster med knappfäste

Stämjärnskniven levereras i ett hölster med knappfäste som ska skydda både användare och kniv, samtidigt som den blir låttåtkomlig. Kniven är försedd med ett slintskydd som även ska fungera som stöd när man behöver ta i extra mycket.

 

 

 

Nyheter

Förbättrad termostat från MMA

Evosense Sprint förkortar installationstiden av termostaten avsevärt, eftersom den kan vara monterad både under driftsättning och balansering. I vanliga fall kan installation av termostater bara göras efter att systemet är balanserat och att alla dimensionerande flöden finns tillgängliga och är säkerställda.

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.