För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Stämjärn och kniv i ett

Stämjärn och kniv i ett
Med Bahcos nya stämjärnskniv ska man bara behöva ett enda verktyg för att göra de jobb som normalt kräver både kniv och stämjärn.

     
 

Bahco lanserar en ny stämjärnskniv som ska fungera som ett mångsidigt verktyg för träbearbetning. Man kan använda den både som kniv och stämjärn, men även som färgskrapa.

Bahco lanserar en ny stämjärnskniv som är utvecklad från företagets stämjärn. Verktyget består i princip av ett stämjärn med ena långkanten slipad som en kniv. Därmed ska man få ett mångsidigt verktyg som kan användas som kniv och stämjärn, men även som färgskrapa.

Tål slag från hammare

Både handtagtet och knivbladets ovansida är utformade för att tåla slag med en hammare. Det helsmidda och härdade bladet har en 25 millimeter bred stämjärnsspets och ska enligt företaget klara även grövre träbearbetning.

Hölster med knappfäste

Stämjärnskniven levereras i ett hölster med knappfäste som ska skydda både användare och kniv, samtidigt som den blir låttåtkomlig. Kniven är försedd med ett slintskydd som även ska fungera som stöd när man behöver ta i extra mycket.

 

 

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.