Nyheter

Stämjärn och kniv i ett

Stämjärn och kniv i ett
Med Bahcos nya stämjärnskniv ska man bara behöva ett enda verktyg för att göra de jobb som normalt kräver både kniv och stämjärn.

     
 

Bahco lanserar en ny stämjärnskniv som ska fungera som ett mångsidigt verktyg för träbearbetning. Man kan använda den både som kniv och stämjärn, men även som färgskrapa.

Bahco lanserar en ny stämjärnskniv som är utvecklad från företagets stämjärn. Verktyget består i princip av ett stämjärn med ena långkanten slipad som en kniv. Därmed ska man få ett mångsidigt verktyg som kan användas som kniv och stämjärn, men även som färgskrapa.

Tål slag från hammare

Både handtagtet och knivbladets ovansida är utformade för att tåla slag med en hammare. Det helsmidda och härdade bladet har en 25 millimeter bred stämjärnsspets och ska enligt företaget klara även grövre träbearbetning.

Hölster med knappfäste

Stämjärnskniven levereras i ett hölster med knappfäste som ska skydda både användare och kniv, samtidigt som den blir låttåtkomlig. Kniven är försedd med ett slintskydd som även ska fungera som stöd när man behöver ta i extra mycket.

 

 

 

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.