Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Ställbar kil ska förenkla golvläggningen

Nyheter

Ställbar kil ska förenkla golvläggningen

Ställbar kil ska förenkla golvläggningen
Från Uni-idé produkter AB i Karlstad kommer en ställbar golvkil som ska förenkla läggningen av parkett- och laminatgolv.

        
 Den ställbara golvkilen Kiletta ska ge enklare läggning av flytande golv. Med hjälp av en skruv kan avståndet mellan vägg och golv kan ställas in steglöst.
Den ställbara golvkilen, Kiletta, är avsedd att användas vid läggning av flytande parkett- och laminatgolv. Med hjälp av en skruv kan man ställa in önskat avstånd mellan golv och vägg, i ett intervall mellan 6 och 20 millimeter. Golvkilen är utformad för att fungera även om väggskivorna inte riktigt når ner till golvet. För att öka hållbarheten sitter ställskruven ingjuten i en gänghylsa. Golvkilen finns i två olika utföranden, av plast eller metall.

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.