Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Sprutspackel tar upp stora ojämnheter

Nyheter

Sprutspackel tar upp stora ojämnheter

Sprutspackel tar upp stora ojämnheter
Med ett nytt högfyllande sprutspackel ska väggen bli målningsfärdig redan efter en sprutning och slipning.

      
 

Breplasta XF är ett lättspackel för sprutning som har stor fyllförmåga. Samtidigt ska det ge en tillräckligt bra yta att måla på utan ytterligare spackling.

  

Ojämna väggar behöver i de flesta fall spacklas två gånger. Först med ett spackel som fyller och sedan med ett annat som ska ge en fin yta. Men med Beckers nya sprutspackel Breplasta XF ska man få en slät, målningsbar yta redan efter en sprutning och slipning.

Extra stor fyllförmåga

Anledningen är att det nya lättspacklet har en fyllförmåga som är mer än fem millimeter. Enligt företaget gör den stora fyllförmågan att spacklet passar bra vid renoveringar av stora ytor där underlaget är dåligt och stora nivåskillnader ska spacklas ut.

Låg vikt skonar ryggen

Produkten har även låg vikt som ska ge ergonomiska fördelargör vid hanteringen. Spacklet levereras i 15-literssäckar som väger cirka 16–18 kilo.

 

 

Nyheter

Tvättställ av nytt trämaterial

Tvättställ av nytt trämaterial

Woodio är ett nytt trämaterial som består av träflis och polymer. Materialet, som är helt vattentätt, kan formgjutas och är framtaget som ett alternativ till traditionellt badrumsporslin för att minska miljöpåverkan och koldioxidutsläpp från produkten.