• Nyheter
  • Sprutbart tätskikt för våtutrymmen

Nyheter

Sprutbart tätskikt för våtutrymmen

Sprutbart tätskikt för våtutrymmen
Bostik lanserar Sprayable Membrane, ett sprutbart tätskikt som ska kunna förkorta arbetstiden väsentligt.

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enligt leverantören Bostik kan det sprutbara tätskiktet, Sprayable Membrane, ge upp till 75 procent kortare arbetstid jämfört med rollning. Vid större objekt kan en sprutmaskin med 30 meter slang spruta hela våningsplan åt gången.
Applicering med sprutmaskin ska även ge minimalt spill, bra precision och god täckning, uppger leverantören.

Ingår i godkänt system

Produkten är avsedd för fukt- och vattentätning av vägg- och golvytor i våtutrymmen i kombination med Bostik Fuktspärr 6030 eller 2000K. Enligt Bostik kan produkten användas på alla typer av underlag som är lämpliga att bekläs med keramiskt material. Produkten ingår i Bostiks tätskiktssystem, som är godkända av GVK och BKR.

 

 

 

Nyheter

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Osmo Top-Oil Hårdvaxolja passar bra som ytbehandling av bänkskivor för köksbänkar, bord och andra träytor inomhus. De blir vattenavvisande, tåliga mot spill av hushållskemikalier och vätska som vin, öl, läsk mm. Alla produkterna i serien är livsmedelssäkra.

Ny generation presskopplingar

Ny generation presskopplingar

Uponor har lanserat en ny generation presskopplingar för kompositrör med en nyutvecklad kopplingsdesign och presshylsa. Presskopplingarna kommer med en färgkodad folie som tydligt visar dimension och en QR-kod för tillgång till monteringsanvisningar. En visuell pressindikering säkerställer att kopplingen är pressad och inte läcker.