Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Spis och diskmaskin för trånga utrymmen

Nyheter

Spis och diskmaskin för trånga utrymmen

Spis och diskmaskin för trånga utrymmen
2008-11-14
Från vitvarutillverkaren Candy kommer en spis, med keramikhäll och ugn, som kombineras med en diskmaskin.

     
 Candy Trio är avsedd för små utrymmen och har kombinerad häll, ugn och diskmaskin. På bilden är den också kompletterad med stänkskydd och fläkthuv av rostfritt stål.
I kokvrår och i små kök kan det ofta bli nödvändigt att utesluta diskmaskinen på grund av platsbrist. Från företaget Hoover Candy kommer en lösning som gör att spis och diskmaskin ryms i ett och samma utrymme.

Modellen Trio 503 har keramikhäll med fyra kokzoner och en ugn som rymmer 39 liter. Den inbyggda diskmaskinen har kapacitet för sex kuvert och är utrustad med fem diskprogram, varav ett snabbprogram som tar 32 minuter.

Kombinationen är 600 millimeter bred och är 850 millimeter hög, men kan anpassas för att passa in till aktuell bänkhöjd.

Mer produktinformation: http://www.candy-domestic.co.uk/
Mer information om försäljning och service i Norden: http://www.candy.se/

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.