Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Spikskor för arbete med golvmassor

Nyheter

Spikskor för arbete med golvmassor

Nivilli Spikskor för arbete med golvmassor
Spikskorna Nivilli är speciellt utformade för att användas vid arbete med golvavjämning, epoxigolv, med mera för att undvika förstörda skor eller egentillverkade, oergonomiska lösningar.

Spikskorna är utformade som stabila gummitofflor med tio stycken 25 mm spikar under sulan. Spikarna kan bytas ut vid behov och finns att köpa separat som tillbehör. Spikskorna är framtagna för att man ska kunna gå på nybelagda golvytor av t ex avjämningsmassa och epoxi. Skorna är helt tillverkade av gummi och kan enkelt rengöras under rinnande vatten.
Storleken kan anpassas med ett justerbart gummiband vid hälen som även gör att skon enkelt kan tas av och på. Finns i storlek 39-45 samt 42-47.

Skriven av Anna Göth

Nivilli spikskor med 25 mm spikar
Nivilli spikskor med 25 mm spikar
Nivilli spikskor för avjämningsmassor
Nivilli spikskor för avjämningsmassor
Nivilli spikskor kan rengöras med vatten
Nivilli spikskor kan rengöras med vatten

Nyheter

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

2021-02-24
Kabel

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Inneklimatmätare som övervakar luftkvaliten

Inneklimatmätare som övervakar luftkvalitén

Renson Sense är en ny inneklimatmätare som bevakar inneklimatet i exempelvis skolor, kontor och bostäder och visar visuellt när luftkvaliteten blir dålig och behöver åtgärdas. Till enheten finns en app där man kan övervaka mätvärdena i realtid och spåra förändringar en vecka tillbaka i tiden.