Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.

Nyheter

Sopar och röjer stora ytor

Sopar och röjer stora ytor
Från danska RC Holm kommer en sopmaskin för renhållning av större ytor som parkeringar, skolgårdar och industrigolv.

        
 

Bernard Sopmaskin kan förses med uppsamlare och dessutom med blad för snöröjning.

  

Bernards sopmaskin ska klara ytor på upp till 4 500 kvadratmeter i timmen. Den är försedd med en meterbred borste för att ge ett effektivt rengöringsarbete. Till maskinen finns en uppsamlare som ska minska arbetet med att ta upp grus och smuts samt reducera dammandet.

El- och dragstart

Sopmaskinen drivs av en 4-takts bensinmotor med 6,5 hästkrafter. Maskinen levereras med både dragstart och elstart.
För snöröjning kan den även kompletteras med ett snöblad.

 

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Betongtakpanna

Betongtakpanna i nytt utförande

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.