• Nyheter
  • Solfångare med objektanpassad färg och form

Nyheter

Solfångare med objektanpassad färg och form

Solfångare med objektanpassad färg och form
Örebroföretaget Aquasol AB erbjuder solfångare som kan anpassas utseendemässigt, både när det gäller färg och storlek.

 
 

Aquasols objektanpassade solpaneler i kvarteret Jöns Ols i Lund.

 

Att installera solfångare på hustak möter ibland motstånd av utseendeskäl. För att råda bot på detta erbjuder Aquasol solpaneler i färger som passar till husets eller takets färg, och som även kan beställas i önskad storlek.
– Standardfärgen på solpanelerna är svart. Men många har frågat efter paneler i annan färg och då har vi tagit fram några alternativ. Dessutom erbjuder vi solpaneler med de mått som kunden önskar. Kunderna är mycket intresserade av våra skräddarsydda lösningar, säger Susanne Andersson, vd på Aquasol.

Flera färgval
Förutom den svarta standardfärgen erbjuder företaget solpaneler i följande färger: ärggrön, mörkgrå, silvermetallic, tegelröd, faluröd och koppar.
Även täckplåtar och infästningar till solfångarna kan levereras i samma färg.
Solfångarna är provade av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, SP, och är P-märkta. Företaget lämnar 15 års trygghetsgaranti på produkterna.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.