Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Sockellist med ljuddämpande effekt

Nyheter

Sockellist med ljuddämpande effekt

Sockellist med ljuddämpande effekt
Metal Line 90 Tyst är en ny och innovativ sockellist som utöver skydd och dekoration även bidrar till akustiken i rummet.

Olive Sverige AB är ett företag som vinner marknadsandelar i Sverige. Man samarbetar med ledande listtillverkare i Europa och kan därigenom erbjuda den svenska marknaden ett stort sortiment av profillister. Den nya sockellisten Metal Line 90 Tyst absorberar ljud som färdas längs golvet. Genom detta så motverkar listen ytterligare spridning av ljudet. Listen är utrustad med en geléliknande bas som fångar upp ljud upp till 6 dB A. Den ljudabsorberande effekten har testats på Ferrara University i Italien.

Höjden på Metal Line 90 Tyst är 60 mm och modellen är i anodiserad aluminium. Den går även att få i andra mått och i rostfritt stål. Den går lika enkelt och snabbt att montera som en vanlig sockellist. Metal Line 90 Tyst passar bäst där ljudnivån vanligtvis är hög, såsom i offentliga miljöer.

Skriven av Harald Holm

.
.
.
.

Nyheter

Tvättställ av nytt trämaterial

Tvättställ av nytt trämaterial

Woodio är ett nytt trämaterial som består av träflis och polymer. Materialet, som är helt vattentätt, kan formgjutas och är framtaget som ett alternativ till traditionellt badrumsporslin för att minska miljöpåverkan och koldioxidutsläpp från produkten.