• Nyheter
  • Snabbmonterat stänkskydd för köket

Nyheter

Snabbmonterat stänkskydd för köket

Alloc Kitchen Wall
Från Alloc kommer ett kakelmönstrat kompaktlaminat som ska fungera som stänkskydd på köksväggen.

Alloc Kitchen Wall är ett kakelmönstrat kompaktlaminat som är avsett som stänkskydd för köksväggar. Med plattor av Alloc Kitchen Wall ska det gå snabbt och enkelt att montera stänkskydd mellan kökets bänkskivor och väggskåp. De kakelmönstrade plattorna är tillverkade av kompakt högtryckslaminat, som kan monteras med sättlim direkt på väggen. Omedelbart efter att de limmats på plats kan de tas i bruk.

Tåliga mot väta och värme
Plattorna uppges klara både vattenstänk och höga temperaturer. För bruk i bostäder lämnar Alloc livstidsgaranti på färgäkthet, fläckmotstånd och vattenresistens.
Plattorna är tre millimeter tjocka och finns med längden 1 200 och höjden 600 mm. På beställning kan de även levereras med längden 2 400 mm.

 

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.