Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Snabbmonterat stänkskydd för köket

Nyheter

Snabbmonterat stänkskydd för köket

Alloc Kitchen Wall
Från Alloc kommer ett kakelmönstrat kompaktlaminat som ska fungera som stänkskydd på köksväggen.

Alloc Kitchen Wall är ett kakelmönstrat kompaktlaminat som är avsett som stänkskydd för köksväggar. Med plattor av Alloc Kitchen Wall ska det gå snabbt och enkelt att montera stänkskydd mellan kökets bänkskivor och väggskåp. De kakelmönstrade plattorna är tillverkade av kompakt högtryckslaminat, som kan monteras med sättlim direkt på väggen. Omedelbart efter att de limmats på plats kan de tas i bruk.

Tåliga mot väta och värme
Plattorna uppges klara både vattenstänk och höga temperaturer. För bruk i bostäder lämnar Alloc livstidsgaranti på färgäkthet, fläckmotstånd och vattenresistens.
Plattorna är tre millimeter tjocka och finns med längden 1 200 och höjden 600 mm. På beställning kan de även levereras med längden 2 400 mm.

 

 

 

Nyheter

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

2021-02-24
Kabel

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Inneklimatmätare som övervakar luftkvaliten

Inneklimatmätare som övervakar luftkvalitén

Renson Sense är en ny inneklimatmätare som bevakar inneklimatet i exempelvis skolor, kontor och bostäder och visar visuellt när luftkvaliteten blir dålig och behöver åtgärdas. Till enheten finns en app där man kan övervaka mätvärdena i realtid och spåra förändringar en vecka tillbaka i tiden.