• Nyheter
  • Snabbmonterat stänkskydd för köket

Nyheter

Snabbmonterat stänkskydd för köket

Alloc Kitchen Wall
Från Alloc kommer ett kakelmönstrat kompaktlaminat som ska fungera som stänkskydd på köksväggen.

Alloc Kitchen Wall är ett kakelmönstrat kompaktlaminat som är avsett som stänkskydd för köksväggar. Med plattor av Alloc Kitchen Wall ska det gå snabbt och enkelt att montera stänkskydd mellan kökets bänkskivor och väggskåp. De kakelmönstrade plattorna är tillverkade av kompakt högtryckslaminat, som kan monteras med sättlim direkt på väggen. Omedelbart efter att de limmats på plats kan de tas i bruk.

Tåliga mot väta och värme
Plattorna uppges klara både vattenstänk och höga temperaturer. För bruk i bostäder lämnar Alloc livstidsgaranti på färgäkthet, fläckmotstånd och vattenresistens.
Plattorna är tre millimeter tjocka och finns med längden 1 200 och höjden 600 mm. På beställning kan de även levereras med längden 2 400 mm.

 

 

 

Nyheter

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.

Nordbyggs guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

Nordbyggs Guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

ECO-Betong från Swerock är vinnaren av Nordbyggs Guldmedalj 2020. Bakom priset står Nordbygg, tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst. I år valde juryn att uppmärksamma en anrik produkt i ständig utveckling med en framtida avgörande effekt: klimatförbättrad betong, symboliserad av ECO-Betong från Swerock.