Nyheter

Smidigt passagekontrollsystem

Smidigt passagekontrollsystem
Boon Edam har presenterat ett nytt passagekontrollsystem som hanterar flödet av människor in, ut och internt inom byggnader. Serien kallas Speedlane Lifeline och finns i tre modeller; Slide, Swing och Open. Speedlane Lifeline-serien är ett passagekontrollsystem där man har lagt stor vikt vid att skapa ett intuitivt system, som interagerar med annalkande besökare och vägleder dem genom en säker entré och vidare till deras destination.

Den nya produktserien innefattar de minst utrymmeskrävande spärrlinjeprodukterna i branschen. De tre modellerna SlideSwing och Open, kan var och en kan fås i olika utföranden. Det finns en mängd olika kombinationsmöjligheter, för att åstadkomma t.ex. högre säkerhetsnivå eller bättre tillgänglighet för funktionshindrade. 

Systemen är moduluppbyggda och därmed anpassningsbara, vilket gör varje installation unik. Kunderna kan sätta sin egen prägel på sin installation genom att välja mellan olika färgsättningsalternativ, tillval och ytstrukturer. De tre modellerna finns i tre olika utföranden, benämnda Business Edition, Elements Edition och Expressions Edition.

Modellerna har vägledande belysning och sensorer som detekterar besökare som närmar sig. De har också en strömsparlägesfunktion som aktiveras efter en stund av inaktivitet. De är tillverkade i rostfritt stål med svart glastopp. Speedlane Slide och Swing kan fås med olika dörrval i glas; standard, högt eller brett dörrblad. Slide kan dessutom fås med vingformade dörrblad.

Slide och Swing har en kapacitet på 25-30 personer/minut och en säkerhetsnivå som förhindrar otillåten passage. Open är den minsta enheten i serien, med helt öppen passage. Den har en kapacitet på 50-60 personer per minut.

Skriven av Harald Holm

 

 

 

 

Lifeline Slide
Lifeline Slide
Lifeline Slide
Lifeline Slide
Vägledande belysning
Vägledande belysning

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.